ZA 900 UZVANIKA

SRPSKI MEDIJI: BIO JE TO DRUŠTVENI DOGAĐAJ DESETLJEĆA Svadba od 400 tisuća eura za posinka Lepe Brene, stigla i dva ugledna gosta iz Hrvatske...

 

U Beogradu su se vjenčali folk-pjevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, posinak Lepe Brene i sin Slobodana Bobe Živojinovića. Srbijanski mediji vjenčanje nazivaju društvenim događajem desetljeća i pišu da je zasjenilo vjenčanje Severine i Igora Kojića, pa čak i nedavno kraljevsko vjenčanje u Londonu.

Svadba je, piše Blic, stajala 400.000 eura, od čega je samo za dekoraciju prostora, što je uključivalo velik cvjetni vrt, dijamantnu instalaciju na stropu, skupocjene lustere i posebni oltar, izdvojeno 70.000 eura. U svatovima je bilo 900 uzvanika, a smještaj za oko njih 400 u skupim hotelima stajao je 150.000 eura.

Lepa Brena s mladenkom i njezinom mamom Borkom te Filipovom mamom Zoricom Nakić

Mladenka, koja je u ljubavnoj vezi s Filipom Živojinovićem od 2015. godine, tijekom ceremonije vjenčanja, na koje se s mladoženjom dovezla u kočiji s bijelim konjima, promijenila je tri haljine. Na vjenčanju su bili Jovana i Željko Joksimović, Severinin svekar Dragan Kojić Keba, Miroslav Mišković, jedan od najbogatijih srpskih biznismena, Kiki Lesandrić, a među gostima iz Hrvatske bili su i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te bivši tenisač Bruno Orešar.

Na svadbenom slavlju održanom u jednom poznatom beogradskom restoranu zapjevala i Lepa Brena, a Blic prenosi da su se svi svatovi podigli na noge kada je počela s pjesmom “Recite mu da ga volim”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 05:32