NOVA LJUBAV

Srpski glumac Lazar Ristovski (70) ljubi 39 godina mlađu, susjedi šokirani: ‘Javno izmjenjuju nježnosti!‘

Odnedavno glumački par živi zajedno, a njihovi susjedi kažu da ne skrivaju svoju ljubav i da su ih vidjeli više puta

Lazar Ristovski i Anica Lazić

 Instagram/Lazar Ristovski/

Srpski glumac Lazar Ristovski (70) nedavno se razveo od svoje supruge Danice s kojom je bio 42 godine u braku, a za srpske medije potvrdio je novu vezu kojom se pohvalio i na Instagramu.

Lazar ljubi 39 godina mlađu djevojku i kolegicu Anicu Lazić, a sada se saznaje da žive zajedno u njegovom luksuznom stanu u Beogradu na vodi, piše Kurir.

Kurir saznaje iz susjedstva glumca i njegove bolje i mlađe polovice da se par ne skriva u kvartu. Viđeni su više puta zagrljeni i, na iznenađenje mnogih, javno pokazuju nježnosti.

Srpski mediji pišu da su Lazar i Anica svoju vezu skrivali godinu dana, a otkako su priznali vezu, o njihovoj razlici u godinama javnost ne prestaje pričati. Lazarov sin Jovan je upravo Aničina generacija, ali čini se da Anica i Lazar unatoč tomu uživaju u svojoj ljubavi, ako je suditi po fotografijama i izljevima nježnosti na Instagramu.

U prosincu prošle godine Anica je napisala misterioznu poruku iz koje nitko nije ni slutio da se radi o Lazaru.

„Volim te, L.”, napisala je, a sada nakon objave njihove veze jasno je na koga je mislila.

Lazar je za srpske medije potvrdio vezu, ali na pitanje o vjenčanju odgovorio je misteriozno.

"Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao puno kasnije i nema nikakve veze s razvodom. Ne bih imao više što tu dodati, sve je rečeno", rekao je Ristovski za Kurir.

Kao razlog razvoda od bivše supruge navodi se nedostatak emocija. Anica i Lazar zajedno su glumili u „Dream Teamu” i „Popadiji”. Ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, Anica je bliska sa svojom obitelji i dijeli fotografije majke i oca, a ima sestru i dva brata. Voli putovanja, što također dijeli sa svojim pratiteljima – između ostalog bila je u Pragu, Berlinu, Parizu, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Istanbulu i na Maldivima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 11:48