POKAZALA NOVI OUTFIT

Srpska voditeljica koja obožava Vučića zapalila tabloide: ‘Igra Jovana s dolarima na grudima‘

Nedavno je usred emisije izjavila da ‘Vučić ima mu*a do poda‘, a zbog živopisnih izjava često izaziva pozornost srpskih tabloida

Jovana Jeremić

 /Jovana Jeremić/instagram

Srpska voditeljica Jovana Jeremić poprilično je iznenadila pratitelje svojim novim outfitom – kombinezonom ukrašenim dolarima s njenim licem. Nakon fotografije na Instagramu, objavila je i video na kojem zanosno pleše u istom outfitu i crnim potpeticama.

Pratitelji su ostali u šoku kada su je vidjeli kako se razbacala na hit pjevačice Britney Spears dok je naglasila svoju stražnjicu u određenim trenucima snimke.

- Megaekskluzivno: Dolar sa mojim likom, napisala je uz objavu te se zahvalila dizajnerici koja je osmislila kostim.

Jeremić je postala poznata po svojim bizarnim izjavama kojima privlači pažnju u Srbiji, a ona nedavno istaknuta bila je kada je komplimentirala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

image

Jovana Jeremić video je objavila na TIk Toku i Instagramu

/Jovana Jeremić/instagram

Razgovarajući sa svojim gostima u emisiji – ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem i direktorom Srpskoga telegrafa Sašom Milovanovićem, Jeremić je ponosno izjavila da "Vučić ima mu*a do poda".

Ministar obrane nije imao baš tako ponosan izraz lica, a nju nije omelo što je izgovorila prostu riječ na nacionalnoj televiziji.

Također, 2021. razvela se od Vojislava Miloševića, ali nekoliko puta je već naglasila da ga ne zove bivšim, već prvim suprugom. Jednom prilikom otkrila je da je otišla u tvrtku u kojoj radi te zatražila razgovor sa svim ženama koje tamo rade kako bi im objasnila da je on, iako bivši, i dalje njen.

image

Jovana Jeremić

Instagram

- Zvala sam njegovu šeficu i rekla: "Oprostite, trebaju mi samo dvije minute da postrojite sve žene na poslu, moram im nešto važno priopćiti." Pojavila sam se i rekla da ću im oduzeti točno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: "Ako netko priđe mome mužu u ljubavnom i seksualnom smislu, imate pravo birati: ili ću vas zgaziti na pješačkom prijelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite što želite, rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:55