BRZO I FINO

Srpska tiktokerica napravila mužu juhu od čipsa, u komentarima vladaju šok i nevjerica: Biste li vi ovo probali?

Frau Jovana na TikToku je stekla popularnost dijeleći recepte koje sprema svom mužu i detalje iz života u Švicarskoj

Frau Jovana

 Screenshot/tiktok/frau Jovana/

Srpska tiktokerica koja živi u Zürichu poznata pod korisničkim imenom Frau Jovana skupila je milijune pregleda i lajkova na svom profilu.

Frau Jovana snima kako provodi svoj život u Švicarskoj te kako sprema svom suprugu obroke. Posebno je pratiteljima za oko zapeo najnoviji recept, odnosno - juha od čipsa.

"S obzirom na to da u posljednje vrijeme mužu serviram samo suhu hranu, odlučila sam da mu napokon napravim nešto kuhano, na žlicu", započela je Jovana video pa podijelila da je tako odlučila napraviti "čips supu".

Evo njezinog recepta iz videa:

"U kipuću vodu stavite jedan cijeli čips i kuhajte desetak minuta. Nakon toga procijedite i dodajte negdje 200 grama maslaca i sve promiješajte. Gotovo!" zaključila je Jovana ovaj brzi recept, pa dodala da misli da će muž se oduševiti i ostati bez teksta.

U komentarima se našlo mnoštvo šaljivih komentara.

"Mužu, ako si otet mahni", "I je ostao bez teksta, jadan muž", "Radiš li sahrane?", "Ma ti si fakultet", "Brza cesta do proljeva", "Predobro", pisali su u komentarima.

Neki od posljednjih recepata koje je pokazala Jovana na TikToku su kruh s jogurtom i šećerom, špagete s 200 grama maslaca i krumpir sa sirom iz pećnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:41