IMPRESIVNO IZDANJE

Srpska manekenka zasjenila hollywoodske zvijezde na crvenom tepihu Oscara

Voditeljica je na ceremoniju došla u pratnji svog supruga, američkog glumca Jaya Elisa

Nina Seničar

 Angela Weiss/AFP

Nina Seničar, srpska manekenka, televizijska voditeljica i glumica zablistala je na crvenom tepihu tijekom dodjele Oscara.

Voditeljica je na ceremoniju došla u pratnji svog supruga, američkog glumca Jaya Elisa koji je odjenuo bijelo odijelo, crnu košulju i crne cipele. Ipak, ovoga puta svu pažnju je pokupila Nina koja je odjenula kreaciju Dolce & Gabbane s diskretnim nakitom.

image

Jay Ellis i Nina Seničar

Angela Weiss/AFP

Duga, crna haljina s kristalima, perjem i naglašenim korzetom bila je prilično upadljiva, ali istovremeno elegantna i naglasila je sve Ninine atribute. Osim toga, imala je jednostavnu šminku, a raspuštena kosa i dugi valovi samo su dodatno odavali dojam pravog glamura.

Naime, Nina je utjelovila Keri u seriji 'The Downside of Bliss' s glumcima Ericom Robertsom i Billyjem Zaneom koji su u glavnim ulogama.

Podsjetimo, Nina je karijeru započela kao model i televizijska voditeljica, nastupajući na talijanskoj televiziji. Njezina veza s jednim od najpoznatijih svjetskih pjevača, Erosom Ramazzottijem, krenula je 2006. godine. On je tada održao koncert u Srbiji, ali manekenka nije bila prisutna. Nakon toga, par je prekinuo, ali ostali su u prijateljskim odnosima. Nina i Jay u vezi su od 2015., ali su je potvrdili tek 2017. godine. Zajedno imaju kćer Noru Grace koju su dobili u studenom 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:09