RAZOČARALA SE

Srpska influencerica vratila se na Hvar nakon sedam godina: ‘Ovo mjesto je neprepoznatljivo! Jeste li normalni?!‘

- Izgradili su se hoteli, restorani, ali meni nešto ovdje ‘ne štima‘, govori influencerica Olja Crnogorac

Olja Crnogorac razočarana Hvarom

 Instagram/Olja Crnogorac/

Ovu ljetnu sezonu u Hrvatskoj najviše su, čini se, obilježile prenapuhane cijene koje ne odgovaraju ni turistima ni domaćima. Na skupoću se požalila i influencerica te bivša voditeljica iz Srbije, Olja Crnogorac.

Na Instagramu je prati više od 300 tisuća ljudi, a nakon sedam godina pauze odlučila se vratiti na Hvar, koji je ranije posvećivala s majkom.

"Cijeli život sam ljetovala na Hvaru, uglavnom s majkom u Jelsi. Bila sam u nekom odmaralištu za djecu koja boluju od bolesti pluća, kasnije se ta tradicija nastavila. Počela sam ići sa svojim prijateljima", rekla je Crnogorac.

Dodala je da je to najljepši otok s najboljim zabavama, a da se u tamošnjim klubovima može sresti cijeli regionalni jet set...

"Danas poslije toliko godina infrastruktura je uvelike napredovala. Izgradili su se hoteli, restorani, ali meni nešto ovdje ‘ne štima‘. Cijeli Hvar meni djeluje kao jedna zatvorena ‘žurka‘ za do 18 godina. Uglavnom Britanaca koji idu u čoporima, glasno se smiju, nose pivo, deru se po ulicama i čine ovo mjesto neprepoznatljivim. Takva jedna bagra je bila i u stanu iznad nas. Neću vam govoriti koliko smo spavali u tri dana", požalila se influencerica koja je ostala zatečena i cijenama.

@montenegrina_o

Sta vi kazete ? Idete ? Ne idete ? Smejete se cenama ? Preterala sam ?

♬ Deep house - TOKYO Lonesome Blue

"Restorani imaju cijene kao da služe svemirsku hranu, a evo i jednog primjera, tjestenina na jednoj terasi, toliko mala i tjestenina i terasa, da se ni ptica ne bi najela, je, ljudi, 25 eura. Jeste li vi normalni. Za što? Ne znam više što se događa i je li ovako bilo ranije, ali ovo je definitivno ogroman promašaj jer sam došla s očekivanjem da ću moj Hvar zateći onako kako sam ga ostavila prije šest, sedam godina. Kao jedno divno izdvojeno kulturno mjesto na Jadranu gdje su dolazili normalni ljudi i gdje su svi mogli sebi priuštiti barem ručak u restoranu", rekla je influencerica.

Nakon toga se uputila u drugi restoran gdje su obilne riblje plate, vino, kavu i ostalo platili malo više od 100 eura. Tom je uslugom, kao i hranom, bila oduševljena.

"A onda smo se zaputili u grad na piće i onda se događa što? Događa se magija. Tri pića smo platili 60 eura", otkriva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:05