OPISALA UPOZNAVANJE

Srpkinja udana za bogatog Kazahstanca kupa se u milijunima: ‘Ma nije on milijarder! On je biznismen‘

Milica Polskaya popularna je na društvenim mrežama, ali identitet svog bogatog supruga skriva

Milica Polskaya

 Instagram/Milica Polskaya/

Influencerica Milica Polskaya svojim zanimljivim životom ne ostavlja ravnodušne svoje pratitelje na društvenim mrežama. Naime, udana je za Kazahstanca s kojim ima četvero djece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju te žive u popriličnom luksuzu.

Milica je rođena u Boru, potom se preselila u Niš zbog fakulteta, a 2010. stekla je titulu Miss. Promjena u njezinom životu nastupila je kada je iz Srbije otišla za Dubai kako bi radila kao hostesa.

„Studirala sam državni Pravni fakultet dvije godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam na trećoj godini morala prijeći na samofinanciranje. Odlučila sam zaraditi novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na ljetovanje, a kasnije i raditi. Potpisala sam ugovor preko e-maila, imala online intervju preko Skypea i dobila posao hostese. Kartu i smještaj mi je na početku osigurala kompanija. Kasnije sam unaprijeđena i počela sam raditi kao PR jednog poznatog kluba“, rekla je jednom prilikom za srpski Blic, prenosi Srbija Danas.

Svoga supruga upoznala je jednu večer u izlasku.

„Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put se nisam htjela upoznati s njim jer je dva sata prije toga njegov prijatelj prišao kako bi se fotografirao sa mnom. Njegov prijatelj je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju prijateljicu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografirao prijatelj, a onda šalje prijateljicu. Sljedeću večer sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmijao se. Ostala sam kratko s njima jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo plesali. On me je zvao sutradan na sastanak da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom prijatelju ‘ona će meni roditi sina‘“, podijelila je Milica kako je upoznala supruga.

Ističe da ju je suprug šarmirao osmijehom i prelijepim plavim očima. Mnogi na društvenim mrežama spekuliraju o tome je li joj suprug milijarder.

„U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju tvornicu i to je sve što želim o tome reći. Želim zadržati našu privatnost.“

Nedavno je na svojoj Instagram priči podijelila s pratiteljima kako sa suprugom ima spolne odnose 7-12 puta tjedno i podijelila nekoliko savjeta pratiteljima.

Jednom je Milica podijelila koliko je njihov život raskošan. Samo na jednom katu imaju oko 15-ak soba, garderobu, četiri kupaonice, a očekivali su i da im stigne lift. Posjeduju dva bazena, unutarnji i vanjski. Milica, ako podijeli fotografiju svog misterioznog supruga, prekrije mu lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 20:45