BIZARNI INCIDENT

Spider-Man poražen u tragičnoj nesreći u Disneylandu: Zavapio da nema zračne jastuke, a onda se ‘zalijepio‘ u zgradu

U novom Avengers Campusu koji je otvoren 4. lipnja, umjesto showa posjetitelji odgledali tragikomičnu nesreću robota

Spiderman je nastradao

 Screenshot Youtube

Akrobacija koju je izveo Spider-Man pošla je po zlu u Disneyjevom Kalifornija Adventure Parku u Anaheimu. Premda je u pitanju robot slavnog superjunaka, trenutak kada se srušio tijekom predstave u novom Avengers Campusu koji je otvoren 4. lipnja, prilično je šokirao posjetitelje jer je robot prilično realističan.

U videu na Instagramu objavljenom u četvrtak, donosi Fox 11, robot Spider-Man poletio je nakon što je zamahnut s užeta. Nekoliko sekundi kasnije robot se zabio u zgradu na koju je prema izvješću trebao sletjeti. Show je nakratko pauziran, ali je nastavljen istoga dana, no onda su uslijedili zezantski medijski natpisi.

"Spider-Man je poražen. Nakon što se desetljećima borio sa zlom, dobro poznatog superjunaka nije srušio nitko od njegovih brojnih moćnih neprijatelja, već jednostavna akrobacija koja je trebala zabaviti one koji su ga došli vidjeti u Disneylandu", stoji u ironičnom izvještaju AV Cluba.

Na snimici korisnika Instagrama Darrena L. koji je snimio cijeli događaj vidljivo je koliko je ova situacija zapravo bila bizarna.

Akrobacija kreće, čuje se Spider-Man kako najavljuje točku, a onda se zaljulja u zrak iznad Disneylandovog kampusa Osvetnika. Međutim na vrhu njegova uspona, nešto se zakočilo u robotovoj mehanici i onemogućilo sigurno spuštanje. Za to vrijeme trešti glazba predviđena za superheroje, a onda se čuje Spider-Man kako govori: "Zračne jastuke, molim!", no već sljedeći trenutak "zalijepi" se u zgradu preko.

Publika uznemireno uzdahne, a zatim robotski glas objavljuje da postrojenje na koje je Spider-Man upravo pao "nije opremljeno zračnim jastucima".

"U redu", odgovara skršeni Spider-Man. Show je prekinut i nastavljen nakon nekoliko sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:07