MUČNO ISKUSTVO

Šokantno priznanje slavne glumice: ‘Skoro sam umrla pri porodu, imala sam dva carska reza‘

‘Porod moje starije kćeri bio je hitan, bilo je ludo, skoro smo umrle‘ - rekla je glumica
Gwyneth Paltrow sa suprugom Bradom Falchukom i djecom Apple i Mosesom 
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Gwyneth Paltrow (49) otkrila je da je "skoro umrla" rađajući kćer Apple. 49-godišnja glumica i osnivačica lifestyle-wellness brenda Goop govorila je na podcastu Daxa Sheparda 'Armchair Expert' gdje su razgovarali o tome na koji se način tijela mijenjaju kako stare.

"Imala sam dva carska reza. Porod moje starije kćeri bio je hitan, bilo je ludo, skoro smo umrle", objasnila je. "U svakom slučaju, nakon toga na tvom tijelu je veliki ožiljak i ti misliš 'Vau, to nije bilo tamo'", ispričala je glumica.

Iako Paltrow nije ulazila u detalje oko poroda sada 17-ogodišnje kćeri koju ima s bivšim suprugom, glazbenikom Chrisom Martinom, ranije je spomenula iskustvo tik do smrti te spontani pobačaj koji je imala dok je bila trudna s trećim djetetom.

"Imala sam jako loše iskustvo kada sam bila trudna treći put i nije išlo. Zamalo sam umrla", rekla je 2013. godine.

image
Gwyneth Paltrow
Netflix/Ferrari/Profimedia

Pričala je i kako društvo stavlja prevelik naglasak na stanje ženskog tijela nakon poroda, posebno s porastom društvenih mreža.

"Hvala Bogu da nije postojao Instagram kad sam imala bebe, jer sada stalno vidim objave u stilu: 'Ma, rodila sam prije dva tjedna i imam potpuno prazan trbuh', a ja si mislim 'Tako ja nisam izgledala'. Sada se hranimo savršenim slikama koje nam pokazuju kako bismo trebali izgledati cijelo vrijeme - s djecom, bez njih, svejedno", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:00