YOUTUBER SILOVATELJ?

Šokantna ispovijest zvijezde društvenih mreža: ‘Nadvio se nad mene, natjerao me na oralni seks‘

‘Bilo me sram, osjećala sam se krivom... to što je prošlo neko vrijeme, ne mijenja ništa. Dogodilo se‘, kazala je Paradase na YouTubeu
Justine Paradise
 YouTube

Poznati YouTuber i boksač Jake Paul porekao je navode o seksualnom napadu na zvijezdu TikToka Justine Paradise i rekao kako su to sve izmišljene optužbe, nakon što je ona u petak objavila video u kojem opisuje kako ju je natjerao na 'seks bez pristanka'.

U podužem videu Paradise (24) govori kako ju je Paul natjerao na oralni seks dok su bili u njegovoj kući u Calabasasu u lipnju 2019.

Kazala je kako je Paula upoznala preko zajedničkih prijatelja ranije tog mjeseca te su se sve intenzivnije počeli družiti. Te večeri počeli su se ljubiti, na što je pristala, a onda su otišli u spavaću sobu.

- Seks je za mene vrlo poseban i važan, i nisam se dosad seksala s puno ljudi. Oralni sam pružila možda dvojici, trojici. Inače me poštuju kad je riječ o ovakvim stvarima pa sam mislila da je u redu što smo u njegovoj sobi i što se ljubimo jer sam mislila da će prestati ako ja ne želim da radimo nešto više. To bi bilo normalno - kazala je.

No Paul je navodno navaljivao sve dok mu nije rekla da joj je neugodno, a on joj je uzvratio da 'čemu sve ako se neće ništa dogoditi'.

Tada ju je, kaže, Paul prisilio na oralni seks i počeo joj 'je*** lice'.

- Nije trajalo toliko dugo jer je svršio u moja usta. Trajalo je oko 20 sekundi. Nisam mogla nigdje jer se nadvio nadamnom.

Paradise tvrdi kako odonda nije s Paulom razgovarala, a kaže i kako se dosad ustručavala iznijeti optužbe, dijelom i zbog sporazuma o tajnosti podataka koji je potpisala prilikom ulaska u njegovu kuću.

- Bilo me sram, osjećala sam se krivom, iako nije bila moja krivnja... to što je prošlo neko vrijeme, ne mijenja ništa. Dogodilo se i još uvijek mislim o tome svaki dan - kazala je.

Paul je, međutim, sve porekao na društvenim mrežama u utorak.

Kaže kako su u tom periodu bili u vezi i kako Paradise koristi situaciju kako bi se promovirala.

- Nismo imali nikakav seksualni odnos i ovo su izmišljene optužbe i jadan pokušaj privlačenja pažnje par dana prije nego li se vraćam u ring - napisao je i spomenuo kako će se nastaviti boriti protiv ove klevete zakonskim putem.

YouTube zvijezda Jake Paul i bivši UFC borac Ben Askren koji je osvajao titule u ONE Championship i Bellator promocijama obračunat će se 17. travnja na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti.

Za 24-godišnju YouTube senzaciju ovo će biti treći profesionalni boksački meč nakon pobjeda nad Alijem Esonom Gibom i nekadašnjim NBA igračem Nateom Robinsonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 12:45