SLAVLJE PA SPROVOD

Šok u obitelji slavne pjevačice, iznenada joj umrla sestrična: ‘Kao da su ukleti, ovo je već treća osoba...‘

Tanellina smrt uslijedila je samo nekoliko tjedana nakon što je Rihanna dobila drugo dijete s dečkom A$AP Rockyjem
 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon velike radosti zbog rođenja drugog djeteta, Rihanna se suočila s velikom tugom. Njezina voljena sestrična Tanella Alleyne iznenada je umrla u dobi od samo 28 godina na Barbadosu. Ova tragična smrt uslijedila je samo šest godina nakon što je Tanellin brat Tavon fatalno ustrijeljen, a sahranjena je u krugu obitelji u crkvi St. George Parish na Rihanninom rodnom Barbadosu. Na sprovodu je svirala Rihannina balada "Lift Me Up", ali nepoznato je je li i sama pjevačica bila na ceremoniji.

Tijekom svog govora na pogrebu, Alleyneina posvojiteljica, Julie-Ann Bryan, prisjetila je se kao žene koja je "živjela život pun zahvalnosti s nečuvenom količinom stava, poprilično posutim samopouzdanjem".

"Bilo je nešto posebno u vezi s Nellom. Bila je odvažna i hrabra. Naša ljubav jedne prema drugoj bila je stalno upaljena", kazala je na kraju.

Uzrok smrti nije otkriven, ali bit će upamćena kao "odvažna i snažna".

Alleyne, koja je do trenutka smrti imala 55 tisuća pratitelja na Instagramu, također je tragično izgubila i sestru blizanku Taneishu, kad joj je bilo samo 14 godina.

Na pogrebu je njihova posvojiteljica izrazila i zahvalnost što je imala vremena voljeti "Taneishu 14 godina i Tanellu 28 godina, dok ih On nije pozvao doma".

Tanellin brat Tavon ubijen je na Štefanje 2017. kad mu je bilo tek 21 godina. Ubijen je dan nakon što je s Rihannom proveo Božić. Pjevačica mu je bila na sprovodu i shrvana emocijama dok je bratića ispraćala na drugi svijet.

Kasnije se s njime pozdravila i na društvenim mrežama uz riječi: "Spavaj mirno druže... mi smo u miru jer znamo da si na boljem mjestu od nas".

Pjevačica je 2021. obilježila i Tavonovu četvrtu godišnjicu smrti nizom zajedničkih fotografija. "Nedostaješ mi ti i tvoj osmijeh", napisala je pored slika.

Tanellina smrt uslijedila je samo nekoliko tjedana nakon što je Rihanna dobila drugo dijete s dečkom A$AP Rockyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:07