SUDSKA ODLUKA

Sofia Vergara tražila zabranu prilaska za muškarca (34): ‘Uhodi me i misli da smo zajedno. Nervira me i uznemiruje‘

Vergari je odobren zahtjev za zabranu prilaska koji je tražila zbog straha za sebe i svoju obitelj

Sofia Vergara

 Profimedia/

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji vjeruje da ima „romantičan i obiteljski odnos s njom i njezinim sinom“, piše Yahoo News.

Zvijezda „Moderne obitelji“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi u blizinu njezine kuće, uključujući incident u srpnju kada je navodno pješačio kroz brda kako bi zaobišao osiguranje i vikao da je ona „njegova“.

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Vergara također tvrdi da joj je Gregory Aaron Brown (34) u studenom poslao „uznemirujuće pismo“ u kojem je naveo svoju namjeru da je uskoro pronađe i bude s njom.

„Upustio se u uhođenje i uznemiravanje usmjereno na mene, što me ozbiljno uznemiruje i nervira”, rekla je Vergara u dokumentima.

image

Sofia Vergara

Afp/

„Brownovo kontinuirano, agresivno i uznemirujuće ponašanje i poruke uzrokuju mi ​​stalnu tjeskobu i emocionalni stres,“ dodala je.

Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju osobnu sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“.

Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog uhoditelja“ s „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru.

„On iluzorno vjeruje da je osobno poznaje i da ima romantičan i obiteljski odnos s njom i njezinim sinom, što nema“, stoji u dokumentima.

„Brown kompulzivno uhodi Vergaru i predstavlja prijetnju nasiljem i opasnost za nju.“

U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Browna i navodi da je on „fiksiran i opsjednut“ njome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:32