IZRAVNA SEKS-BOMBA

Slovačka kraljica Instagrama hvali se isklesanim tijelom: ‘Evo zašto sam ja najbolja ku*ka koju ćete ikad upoznati‘

Nakon što se razvela od 10 godina starijeg muškarca s kojim nije bila sretna, Lucija Javorčekova lani se udala za svoju srodnu dušu

Lucija Javorčekova

 INSTAGRAM

Nakon što se svojedobno kratko bavila biciklizmom, Slovakinja Lucija Javorčekova (33) prebacila se u svijet manekenstva, a danas je jedna od najtraženijih osoba na Instagramu, gdje redovito objavljuje provokativne fotografije i hvali se savršeno isklesanim tijelom.

Inače, prezgodna brineta lani je smanjila grudi, nakon što ih je tijekom godina navodno povećavala u više navrata. Želi, rekla je tad, izgledati prirodnije, svidjelo se to njezinim fanovima ili ne. A sudeći po brojnim komentarima koje joj ostavljaju ispod najnovijih fotografija iz Tuluma u Meksiku, i više su nego zadovoljni onime što vide.

- Za vas sam ku*ka, ali za sebe sam otvorena, iskrena, puna ljubavi, ja sam žena koja bi napravila sve za one koje voli. Dakle, ako me to čini ku*kom, onda sam ja najbolja ku*ka koju ćete ikad upoznati - rekla je svojedobno Lucija, koja se lani udala za Kristiana Grejtaka (38).

Prije njega bila je u braku s muškarcem u kojeg se zaljubila još kao tinejdžerica, a sudbonosno "da" izrekla mu je na svoj 18. rođendan. Kćer Lauru rodila je s 20 godina. No njezin brak bio je sve samo ne sretan, o čemu je ova slovačka kraljica Instagrama napisala i knjigu.

- Odrasla sam u obitelji koja nije bila idealna. I onda sam završila u braku s 11 godina starijim muškarcem. Zbog njega sam pobjegla iz roditeljskog doma u kojem je bilo puno nasilja i nimalo ljubavi, nadala sam se da je on princ s kojim ću biti sretna do kraja života. S obzirom na to da dolazim iz disfunkcionalne obitelji, nisam imala pojma što je zdravo partnerstvo, nisam znala ništa o samopoštovanju... I brak sa starijim muškarcem pokazao se kao vrlo destruktivan...

Od djetinjstva sam mrzila novac jer je bio izvor najgorih svađa. Sve što sam zaradila, nikad nije posjedovala. Nisam imala svoj bankovni račun, nisam imala ni automobile ni nekretnine, a odlično sam zarađivala kao model. Roditelji mojega supruga od samoga početka kontrolirali su svu moju imovinu - otkrila je nedavno Javorčekova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:45