SNIMA SE ‘BATMAN‘

Slavnog holivudskog glumca na setu nitko nije ni zamijetio: ‘Ni majka ga ne bi prepoznala‘

U traileru za "The Batmana" tek su rijetki zamijetili da je riječ o Farellu, koliko je ta transformacija uvjerljiva
 Stephen Crawshaw/Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ne samo da obožavatelji koji su se igrom slučaja zatekli na setu filma "The Batman" nisu prepoznali Colina Farrella, već ga nisu prepoznali ni njegovi kolege kada je došao na set.

- Ni rođena majka ga ne bi prepoznala - komentirali su fanovi.

image
Peter Byrne/Pa Images/Profimedia

Slavni glumac koji u novom filmu o superjunaku tumači zlikovca Oswalda Cobblepota - Pingvina, transformiran je zahvaljujući maskerima do neprepoznatljivosti. Nema ni traga onom Farellovom poznatom seksepilu niti njegovoj atletskoj građi.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Već prije pušten je trailer za "The Batmana", u kojem su tek rijetki zamijetili da je riječ o Farellu, no koliko je ta transformacija uvjerljiva, očevici su se imali prilike uvjeriti i uživo, na setu ispred crkve St. George's Hall u Liverpoolu. Filmska ekipa tamo je u ponedjeljak snimala scene sprovoda.

image
Juan Rico/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pored 44-godišnjeg Farella, odjevenog u crni kožni kaput, s protetikom na licu, perikom na glavi te promijenjenom tjelesnom građom, na setu je bila i Zoe Kravitz, koja ima ulogu Seline Kyle prije no što će postati Žena mačka.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Viđen je i glavni junak Bruce Wayne - Batman, kojeg tumači Robert Pattinson, vječno bljedolik, kako izlazi iz crne Corvette, što znači da se glumac oporavio. Naime, Pattisonu je početkom rujna dijagnosticirana zaraza koronavirusom, što je odgodilo snimanje za nekoliko tjedana.

image
Stephen Crawshaw/Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Produkcija je već prije zaustavljena na šest mjeseci, kada je krenuo prvi val zaraze, a prema sadašnjim planovima, film bi u kina trebao stići 4. ožujka iduće godine.

image
Jsml/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 23:31