DOČEKAO SVOJ RED

Slavni reper počeo je Kim slati poruke čim je čuo za razvod: ‘Spreman sam za spoj, javi se‘

U Kim Kardashian zaljubljen je već godinama i nikada mu nije bilo jasno što vidi u Kanyeu, znao je da to neće dobro završiti
Drake i Kim Kardashian
 Instagram; Angela Weiss/Afp (kolaž)

Reper Drake (34) želi Kim Kardashian (40), piše Heat. Zaljubljen je u nju već godinama, a sada će možda napokon dobiti svoju šansu.

Izvor blizak Drakeu tvrdi da se on nada kako će kod Kim dobiti šansu za ljubav čim se ona i službeno razvede od Kanye Westa (43), s kojim ima četvero djece od čega im je dvoje rodila surogat majka.

image
Kim Kardashian
Jean-baptiste Lacroix

"Drake nikad nije shvatio što Kim vidi u Kanyeu. Godinama govori kako on nije za nju te kako će Kim završiti u suzama", rekao je izvor i dodao kako je Drake počeo slati poruke Kim čim je čuo da je podnijela zahtjev za razvodom braka u veljači ove godine. Nije čekao ni trenutka, znao je da mora ugrabiti priliku na koju je toliko čekao.

image
Drake
Instagram

"Iznenadilo ga je što joj je toliko trebalo da shvati, a poruke joj je počeo slati čim je postalo jasno da je razvod neizbježan. Spreman je naći se s njom čim ona to poželi i uvjeren je kako će se to dogoditi ubrzo", navodi izvor.

image
Kim i Kanye u svađi i suzama
Cpr/Dsanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Kim za sada ne želi novu vezu i jako je oprezna jer se ne želi zaletjeti prije nego razvod bude finaliziran", rekla je njoj bliska osoba.

Da se Drake i Kanye ne vole, zna se već odavno. Nekoliko puta su čak imali i javne sukobe.

image
Kanye West i Kim Kardashian West
Gregory Pace/shutterstock

Obožavatelji vjeruju da je Drake u nekoliko svojih pjesama aludirao na to da je imao seksualne odnose s Kim, a Kanyeu se nije svidjelo što on to nikad nije demantirao. Jedan od argumenata je bio Drakeovo spominjanje imena "Kiki" u stihu "Kiki, do you love me?" ("Kiki, voliš li me?"), a poznato je da je to česti nadimak najpoznatije Kardashianke.

"Pokušavam svoj duh učiniti uračunljivim nakon što sam saznao da ljudi šire glasine jer misle da si je*ao moju suprugu, a ti ne govoriš ništa i nastavljaš dalje. To ne godi mom duhu... Da si se ti oženio Rihannom, ja ne bih napravio nikakvu pjesmu s nazivom RiRi. Nemoj mi govoriti onda da ne znaš odakle mi sve ovo jer si prepametan, brate", poručio je Drakeu Kanye na društvenoj mreži prije dvije godine dok je još cvjetala njegova ljubav s Kim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:58