‘OVO JE LUDO‘

Slavni reper na meti kritika zbog izjave o Diddyju: ‘Fale mi te zabave, bez njega postoji rupa u industriji‘

Glazbeni mogul se već mjesec dana nalazi u pritvoru, a u njegovom se slučaju često spominju raskošni partyji koje je organizirao

Bow Wow, P. Diddy

 Image Press Agency/Nurphoto/Nurphoto Via Afp

Američki reper Bow Wow izjavio je da mu fale zabave koje je organizirao kontroverzni hip hop mogul Sean Diddy Combs i našao se na meti negativnih komentara. Bow Wow je gostovao u podcastu "More on the Story", gdje je rekao da žali zbog toga što je Diddy, koji se trenutno nalazi u pritvoru, odsutan.

"Na primjer, vikend BET nagrada, kao i prošla dva, nisu bili dobri. Nije bilo kretanja, nije bilo zabava. Nismo imali gdje otići", rekao je on. Voditeljica Rocsi Diaz ga je tada prekinula i istaknula razliku između Diddyjevih zabava na kojima su bile brojne slavne zvijezde i njegovih, takozvanih "freak-offs" zabava na kojima je seksualno zlostavljao svoje žrtve.

image

Bow Wow

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Samo da se zna, otišao bih prije jedan ujutro. Nikad nisam ostajao. Bio sam samo na dvije zabave i nikad nisam vidio ‘freak-off‘", dodao je reper. Objasnio je i kako bez Diddyjevog utjecaja postoji "rupa u glazbenoj industriji".

Iako je istaknuo da nikada nije svjedočio niti sudjelovao u kriminalnim djelima koje je počinio Diddy, njegovu su izjavu brojni kritizirali. "Znači, nitko osim Diddyja ne može organizirati zabavu? Zbunjen sam", "Zašto bi uopće ovo rekao?", "S obzirom na okolnosti, reći ovo je ludo", pisali su na društvenim mrežama.

image

Sean Diddy Combs

Dc/Backgrid Uk/Profimedia

Kako smo ranije pisali, Diddy je uhićen 17. rujna, a još uvijek se nalazi u pritvoru nakon što mu je tri puta odbijena jamčevina. Suočava se s teškim optužbama za silovanje i seksualno zlostavljanje, a u pritvoru je završio zbog sumnji na reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Prijeti mu minimalno 15 godina zatvora, ako ga osude. Suđenje reperu je zakazano za početak svibnja 2025. godine.

image

Sean Diddy Combs

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 08:55