CHRIS EVANS

Slavni radijski voditelj sa svojim slušateljima podijelio zastrašujuće vijesti: ‘Otkrio sam tragove na tijelu, zloćudno je‘

Prije samo četiri godine je rekao da se uplašio raka nakon što je ‘otkrio tragove‘ na svom tijelu

Chris Evans

 Rbp Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rbp Mega/the Mega Agency/profimedia

U svojoj je emisiji na Virgin Radiju u ponedjeljak slavni radijskih voditelj Chris Evans objavio da su mu liječnici nedavno priopćili zastrašujuće vijesti. Naime, sa slušateljima je podijelio vijesti da su mu doktori dijagnosticirali rak kože.

image

Chris Evans

Yui Mok/Pa Images/Profimedia/Yui Mok/pa Images/profimedia

Srećom, rak je dijagnosticiran u izuzetno ranoj fazi, a on je uvjeravao slušatelje da je sve u redu i da se nada da će se potpuno oporaviti. Inače, prije samo četiri godine je rekao da se uplašio raka nakon što je "otkrio tragove" na svom tijelu.

- Moramo razgovarati o čemu se točno radi...To je melanom. Postoji ta fraza koja "maligni melanom", no ta je fraza suvišna jer ako je melanom, onda je bome i zloćudan. Zbog toga što je otkriven vrlo rano, moguće je izliječiti ga - objasnio je.

image

Chris Evans

Jules Annan/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Jules Annan/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, 57-godišnji Chris je strastveni trkač, no objasnio je da neće moći sudjelovati u svojoj najdražoj aktivnosti mjesec dana nakon liječenja. Dodatno se našalio da će do početka liječnja, odnosno, 14. rujna, "samo trčati", piše Mirror.

Postoje tri vrste raka kože: melanom, karcinom bazalnih stanica i karcinom skvamoznih stanica. Iako melanom čini samo jedan posto slučajeva, on uzrokuje veliku većinu smrti. Ako se rano otkrije, kako je to bilo i u Chrisovom slučaju, rak je relativno bezopasan i može se brzo ukloniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:42