STRAVIČNA EKSPLOZIJA

Slavni par ušao u Uber, sekunde su ih dijelile od smrti: ‘Skoro su me pretvorili u roštilj i sve mi naplatili 50 funti...‘

Vicky je podijelila potresno iskustvo na društvenim mrežama, ali to nije spriječilo nju i zaručnika da uživaju u luksuznoj večeri

Vicky Pattison i Ercan Ramadan izašli su iz gorućeg vozila nekoliko minuta prije nego što je eksplodiralo

 /Instagram/ Vicky Pattison

Britanska televizijska osoba Vicky Pattison (35) ostala je iznimno potresena nakon bliskog susreta sa smrću. Naime, nakon što je izašla iz Uber vozila u kojem je putovala sa zaručnikom Ercanom Ramadanom, vozilo je samo nekoliko trenutaka nakon eksplodiralo.

Podijelila je na Instagram priči fotografiju automobila koji gori u plamenu.

„Bila sam u tom automobilu prije nekoliko minuta...”, napisala je iznad videa.

image

Goruće vozilo u kojem je nekoliko minuta prije bila Vicky sa zaručnikom

/Screenshot/instagram/vicky Pattison

„Zapravo ne znam što bih rekla o onome što se upravo dogodilo. Bilo je apsolutno zastrašujuće”, šokirano je podijelila s fanovima.

„Upravo smo se vozili u ovom Uberu i Ercan je rekao da je svjetlo motora upaljeno ili tako nešto. Onda je auto počeo stvarati užasnu buku, pa se vozač zaustavio, a iza iz auta išao je dim. Čovjek je rekao ‘Samo ostanite u autu iza, bit će u redu‘. Na A1 cesti smo, ne želimo izaći, a onda odjednom automobil se samo zapalio.”

„Upravo je planuo i možete vidjeti na mojoj snimci da je cijeli auto eksplodirao, apsolutno zastrašujuće”, pričala je svoje potresno iskustvo. Nakon što je policija došla, stajali su uz cestu, a prijevoz im je ponudio ljubazni prolaznik do obližnje željezničke stanice. Odande su se uputili na večeru u Sheesh restoran u Chigwellu, gdje ih je taksi prvobitno i vozio.

„Tri automobila, dva sata i jedno iskustvo smrti”, dijeli što im je bilo potrebno da tog dana dođu do željene lokacije, ali i da nije zadovoljna iskustvom s Uberom.

„Hvala Uberu što ste mi naplatili 50 funti za privilegiju da zamalo budem na roštilju... I to što vas nije smetalo što opetovano zovem u nevolji.”

Iako su Vicky i Ercan došli potreseni u restoran, čini se da su se tamo dobro proveli jer su podijelili nekoliko fotografija turskih jela. Vicky je nosila zeleno odijelo s dubokim dekolteom bez grudnjaka.

Sljedeći dan u objavi na Instagramu Vicky je otkrila da joj je Uber ponudio povrat sredstava za njezino putovanje.

„Prošla noć je bila puna mješovitih osjećaja. Nakon stravičnog susreta sa smrću, većina ljudi bi se okrenula i otišla kući. Ali ne i ovaj par”, kaže o svom partneru i sebi, uz smajlić koji plače od smijeha. Podijelila je kako je nekoliko koktela od jagoda bilo dovoljno da se smiri, ali i da je dobila informaciju da će dobiti povrat novca od Ubera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:38