NEUGODAN TRENUTAK

Slavni par šokirao Meryl Streep šalom na njezin račun, gledatelji imaju podijeljena mišljenja: ‘Ovo je toliko loše‘

Rob i Kaitlin poznati su po svojim ulogama u hit sitcomu, a njihova se šala na dodjeli Emmyja nije svidjela svima

Kaitlin Olson, Rob McElhenney, Meryl Streep

 Amy Sussman /kevin Winter/getty Images North America/afp/

Svjetske zvijezde okupile su se u nedjelju u kazalištu Peacock u Los Angelesu gdje se održala 76. dodjela Primetime Emmyja. Među njima je bila i legendarna Meryl Streep koja je postala viralna zbog jednog trenutka s dodjele. Iako je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, na pozornici su je usporedili sa suspenzorom.

image

Meryl Streep

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Glumac Rob McElhenney i njegova supruga, glumica Kaitlin Olson, predstavljali su nagradu za izvanrednu sporednu glumicu u humorističnoj seriji, a u toj je kategoriji bila nominirana i Streep za ulogu u seriji "Only Murders in the Building". Njih su se dvoje odlučili našaliti s Meryl te ju usporedili sa štitnikom za genitalije.

image

Kaitlin Olson i Rob McElhenney

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

"Dame i gospodo, ovdje smo kako bismo odali počast humorističnim izvedbama koje drže sve na mjestu. One pokazuju presudnu podršku kad je ona potrebna", rekao je McElhenney na što se Olson nadovezala: "Baš kao i suspenzor... To što si opisao baš zvuči kao suspenzor."

"Ne, ne zvuči", uzviknuo je Rob pa dodao: "Ove uloge su tu da sve ostane sigurno, bez njihove podrške se cijeli paket raspada... Dobro, zvuči kao suspenzor", rekao je on. Kamera se tada okrenula na glumicu koja je sjedila pokraj Martina Shorta, a u tom je trenutku Olson upitala McElhenneyja: "Zoveš li ti Meryl Streep štitnikom za genitalije?"

On se tada ispričao, a Meryl je izgledala šokirano njihovom šalom. Potom je pogledala prema dolje i šapnula: "O, Bože."

image

Kaitlin Olson i Rob McElhenney

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Rob i Kaitlin, koji su poznati po svojim ulogama u seriji "It‘s Always Sunny in Philadelphia", izazvali su podijeljena mišljenja gledatelja. Neke je njihova šala nasmijala, a drugi su ih kritizirali. "Ne znam tko je napisao govore za Emmyje večeras, ali je dijalog toliko neugodan. Upravo su usporedili Meryl Streep sa suspenzorom za genitalije. Da, toliko je loše", bio je jedan od komentara. "Ne mogu vjerovati da je Rob McElhenney nazvao Meryl Streep suspenzorom", dodao je drugi gledatelj.

Neki su pak šalu opisali "predobrom" i "nevjerojatnom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 19:12