SAMO SE ŠALE

Slavni par predvodnik je holivudskih orgija?! ‘Nismo svingeri. Ma to je zbog partyja s ključevima...‘

Glumački par otkrio je što misli o priči o nihovim seksualnim eskapadama, te progovorio o nestašici humora u današnjem svijetu

Dax Shepard i Kristen Bell

 Cbfk/Bauer Griffin/Profimedia/Cbfk/bauer Griffin/profimedia

Internetskim bespućima kolaju brojne ‘rubne‘ priče, smiješne, strašne, bizarne u kojima su glavni junaci bogati i slavni. Neke su postale urbane legende i ciklički se vraćaju u virtualni prostor. Jedna od njih je priča da su glumac i podcaster Dax Shepard i njegova supruga, glumica Kristen Bell, svingeri i predvodnici orgija za ekipu s holivudske A-liste. Naravno, nitko ne spori da ni oni niti njihovi navodni sudionici u seksualnim eskapadama, ne krše zakone, da su to njihove stvari i bla bla bla... ali priča ne umire. Par je sada otkrio svoja razmišljanja o porijeklu priča o tome da baš oni organiziraju orgije za slavne.

Kristen je gostovala u podcastu Armchair Expert, iznimno uspješnom projektu koji Shepard radi od 2018. godine s producenticom Monicom Padman. U njegovim emisijama gostuju slavne osobe, različiti stručnjaci, novinari, znanstvenici, a bave se "svim zamršenim aspektima ljudskosti". Kristen i suprug osvrnuli su se na najšašavije, najluđe tekstove koje su do sada pročitali o sebi.

- Definitivno najluđa je ona da organiziramo orgije i svingerske zabave. - rekao je Shepard.

- Jasno mi je odakle je potekla ta priča - rekla je Kristen - To je zato što stalno ispaljuješ priče o ključevima i tulumima. Recimo, imamo goste, večeru, druženje i onda ti bubneš "svi ostavite svoje ključeve u zdjeli". Bell je pritom mislila na "partyje s ključevima" koji su 1970-ih bili popularni u SAD-u među parovima koji su uživali mijenjati partnere. Sudionici partyja bi stavili ključeve u jednu posudu, te ih zatim nasumce izvlačili odredivši tako s kim će se seksati te večeri. Zabave s ključevima, prema američkim medijima, opet su se vratile u modu.

Dax je priznao da se zna tako šaliti, ponekad i s gostima u svom podcastu.

- Događa se da naknadno shvatim kako nemamo isti smisao za humor. Recimo, kada kažem: "Hej, ako ste ikada u L.A.-u i poželite svingati..." - dodao je Shepard.

image

Kristen Bell i Dax Shepard s djecom

Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Mnogi ljudi ne shvaćaju šale. To je zapravo tema o kojoj sam puno razmišljala u posljednje vrijeme. Stvarno je nepodnošljivo što se sve što kažete shvaća doslovno. Sve je manje mjesta za humor, za zafrkanciju u izražavanju ili govoru - dodala je Bell. - Sve mora biti smrtno ozbiljno i činjenično.

U emisiji su progovorili i o događaju otpije tri tjedna kada su sa svoje dvoje djece izbačeni s bostonskog aerodroma. Naime, zbog devetosatne odgode leta i činjenice da nisu mogli pronaći hotel u krugu od 100 kilometara, par je odlučio "prespavati" na podu zračne luke i pritom su potrošili 600 dolara na jastuke i pokrivače. Na kraju su im rekli da moraju napustiti aerodrom. Reakcije javnosti na njihovu priču bile su raznolike - od podrške do ruganja i vrijeđanja "razmaženih celeba". U jednom komentaru na Kristeninu izjavu da ne mogu naći hotel autor je rekao kako ne vjeruje da nema hotela u blizini i kako oni sigurno misle "na hotel koji je dostojan slavnih".

- Kakav zaključak! Pogotovo nakon što vidite da smo bili spremni spavati na podu - rekla je tada Bell i podsjetila kako su za 600 dolara moli dobiti jako dobar smještaj, kada bi ga bilo. Na kraju su ih ugostili "prijatelji njihovih prijatelja", a o aerodromskoj avanturi još uvijek se piše p

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:54