BABINJE U HOLLYWOODU

Slavni ne štede na poklonima za bebe: kći Katy Perry dobila skafander skuplji od 4.000 kn

‘Katy i Orlando, čestitam vam i obožavam vas oboje!!!!‘, napisala je mamina poznata kolegica u poruci uz poklon
Orlando Bloom i Katy Perry
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Za babinje se u Hollywoodu ne štedi, čak ni ove godine kada se ne ide u posjet domu novopečenih roditelja i novorođenčeta zbog pandemije.

Pokloni za prinove se šalju direktno na adresu i raskošniji su nego ikada.

Tako će malena Daisy Dove Bloom, rođena u kolovozu, biti spremna za svoju prvu zimu zahvaljujući bogatoj teti, pjevačici Ariani Grande (27) koja je njenim roditeljima, pjevačici Katy Perry (36) i glumcu Orlandu Bloomu (43) ovog vikenda poslala sladak i skupi poklon.

image
Instagram

Tromjesečnoj Daisy Dove poslala je bijeli Givenchyjev skafander koji stoji 655 dolara, odnosno više od 4.000 kuna.

image
Instagram

- Katy i Orlando, čestitam vam i obožavam vas oboje!!! S ljubavlju, Ariana - napisala je pjevačica i dobitnica Grammyja na poruci uz poklon.

image
Ariana Grande
Dimitrios Kambouris

Ponosna majka Katy brže bolje poslikala je poklon i objavila ga u svojoj Instagram priči označivši Arianu Grande i dodavši 'ily', što je akronim od "I love you", odnosno "volim te".

Pjevačica i glumac uživaju u roditeljskoj sreći. Malena Daisy prvo je dijete slavne pjevačice, a drugo za Blooma, koji s bivšom suprugom, topmodelom Mirandom Kerr dijeli skrbništvo nad 9-godišnjim sinom Flynnom.

image
Katy Perry i Orlando Bloom
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Zanimljivo, Ariana Grande nije jedina koja uživa u babinju. Slavni prijatelji poznatog para malenu Daisy obasipaju darovima. Tako je, primjerice, još u rujnu pjevačica Taylor Swift (30) poslala Perry i Bloomu ručno izvezeni ružičasti pokrivač za Daisy.

- Gospođica Daisy Dove obožava svoj ručno izvezeni pokrivač od gospođice Taylor Swift - napisala je Perry tada na Instagramu, uz fotografiju pokrivača i rukom napisane poruke Swift.

image
Taylor Swift
Robyn Beck

- Nadam se da će je vući prekrivač godinama dok od njega ne ostane neprepoznatljiva tkanina koju će kao tinejdžerica nositi u džepu - dodala je tada nova mama.

Istog mjeseca Perry je svojim pratiteljima pokazala škrinju s darovima koje je njenoj kćeri poslao također pokazao škrinju s blagodatima koje joj je poslao njezin kolega i voditelj "Američkog idola" Ryan Seacrest, kojeg j eu objavi nazvala "stricem".

Ranije ovog mjeseca, pjevačica je prisustvovala virtualnom događaju zaklade David Lynch "Meditate America" ​​gdje je progovorila o "izazovu" nadoknađivanja sna s kojim se susreće kao nova mama.

- Ja sam novopečena majka. Moja kći - ona je takav dar - ali ponekad postoji izazov u vezi sa spavanjem bez obzira na to koliku podršku imate. Ali gdje ću dobiti tih šest sati koje sam nekada dobivala? Kamo je to nestalo? - priznala je Perry.

Perry je istaknula kako joj je transcendentalna meditacija pomogla naći vremena za odmor tijekom dana.

image
Katy Perry
AFP PHOTO/Courtesy of ABC

- Toliko je različitih načina na koje me transcendentalna meditacija blagoslovila, ali u ovom trenutku, kao novopečenoj majci, treba mi tih 20 minuta - rekla je, dodajući da joj meditacija daje "najdublji odmor".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:22