VRTOGLAVA CIFRA

Slavni glumac spreman za najgori ishod: ‘Mora živjeti u sigurnom obiteljskom okruženju‘

Bruce Willis se već neko vrijeme priprema za očekivano pogoršanje zdravstvenog stanja te je počeo rasprodavati svu svoju imovinu

Bruce Willis

 Adrian Sanchez-gonzalez/AFP

Slavni glumac Bruce Willis već se neko vrijeme pripremao za život s bolešću. Zbog toga je prodao i svoju imovinu u vrijednosti od 65 milijuna dolara, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Page Six.

“Bruce se već dugo vremena priprema za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da će doći vrijeme kada njegova zarada neće biti tako velika kao nekad. Također, znao je i da mu brojna imanja i stanovi između kojih je putovao na koncu neće biti potrebni i da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom obiteljskom okruženju”, rekao je izvor za Six Page.

"S obzirom na to da je prodao većinu svoje imovine u zadnjih nekoliko godina, očito je da se već godinama pripremao na to da će morati pojednostaviti svoj život", priznao je izvor.

Godine 2018. prodao je luksuzni penthouse pored Central Parka po cijeni od 17,7 milijuna dolara. Zatim, u prosincu 2019. Willis i supruga Emma Heming prodali su svoje imanje u Westchesteru, u New Yorku za 7,66 milijuna dolara. Nakon toga, prodao je imanje na otocima Turks i Caicos za 27 milijuna dolara.

Willis je tada rekao: "Jedini razlog zašto odustajemo od toga je taj što smo tako daleko od naše obitelji u Kaliforniji, zbog čega smo se odlučili vratiti na zapadnu obalu i tamo osnovati svoj dom." Zatim je dao 9,8 milijuna dolara za novu vilu u Brentwoodu u Kaliforniji.

Podsjetimo, prošli tjedan je obitelj poznatog glumca objavila da će se Willis povući iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija - poremećaj koji utječe na njegovu sposobnost komunikacije. U potpunosti mu može oduzeti sposobnost komunikacije, a može biti uzrokovana moždanim udarom ili tumorom na mozgu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:29