NJEMU KONCERT GODINE

Slavni glumac priznao da mu se bilo ‘teško koncentrirati na Beyoncein koncert‘ jer se žestoko ljubakao s curom

Timothée Chalamet prvo se nije mogao sjetiti da je bio na nekom koncertu ove godine, a onda se sramežljivo prisjetio Beyonceinog

Kylie Jenner i Timothée Chalamet

 Profimedia/

Timothée Chalamet (27) priznao je da mu je bilo „teško biti prisutan“ na koncertu Beyonce dok se prepuštao vrućem poljupcu s Kylie Jenner. Nakon što su ih mjesecima pratile glasine o tome da su u vezi, par je svoju romansu potvrdio pred publikom na koncertu Beyonce u rujnu.

Činilo se da Kylie i Timothée imaju oči samo jedno za drugo dok su se strastveno ljubili u zagrljaju. U intervjuu za MTV su Timothéea pitali o najdražem koncertu ove godine. On se isprva nije mogao sjetiti da je bio na ijednom, pa se onda sjetio svog viralnog trenutka s Kylie na koncertu Beyonce.

image

Kylie Jenner i Timothée Chalamet na koncertu Beyonce

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Timothée se pomalo sramežljivo nasmiješio i rekao da je koncert bio „odličan“, ali da je „bilo teško biti prisutan“.

Kylie i Timothéea se povezuje od travnja ove godine, a oboje su se suzdržavali od izjava o svom odnosu.

Ipak, Kyliena majka Kris Jenner (68) nagovijestila je na Instagramu njihov odnos jer je podržala Timothéea kad je nastupao na Saturday Night Liveu.

„Večeras uključite SNL!“, napisala je tada Kris.

Izvor za People potvrdio je da Kylie naziva Timothéea svojim dečkom. Kylie ima kćer Stormi i sina Airea s bivšim partnerom, reperom Travisom Scottom. Par je prekinuo 2022. godine. Kad se sin Aire rodio u veljači 2022. ime mu je bilo Wolf Jacques Webster, prema Travisu kojem je pravo ime Jacques Webster. Nedugo nakon toga, Kylie je šokirala fanove kad je otkrila da se njihov sin više ne zove tako.

„Naš sin se ne zove Wolf više. Ne osjećam da je to on. Htjeli smo ovo podijeliti jer vidimo ‘Wolf‘ svuda“, napisala je tada Kylie na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:27