ŽIVOTNA PREKRETNICA

Slavni glumac o srčanom udaru: ‘Bila je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila‘

Glumac je 2017. osjetio bolove u prsima tijekom vježbanja, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu

Antonio Banderas i Nicole Kimpel

 Filippo Monteforte/Afp

Holivudski glumac Antonio Banderas u novom se intervjuu osvrnuo na srčani udar koji je doživio prije šest godina te istaknuo koliko mu je ustvari promijenio život na bolje.

Glumac je to opisao kao prekretnicu koja mu je omogućila da prepozna što mu je uistinu važno u životu.

U razgovoru za časopis Radio Times, Banderas je govorio o svom novom filmu “Mačak u čizmama: Posljednja želja” te povezanosti filma sa svojim životom.

- Imao sam srčani udar prije šest godina. To je vjerojatno bila jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu. Bilo je to kao da sam stavio naočale i vidio ono što je važno, kaže 62-godišnji glumac.

image

Antonio Banderas

797/david/cordonpress/Cordon Press/Cordon Press/Cordon Press/Profimedia/797/david/cordonpress/cordon Press/cordon Press/cordon Press/profimedia

- Vratio sam se u Španjolsku i počeo gledati na profesionalni život s druge točke gledišta. Za mene život počinje kada netko kaže: “Akcija!" ili kada se zastor digne, dodaje glumac koji je 2017. bio hitno prebačen u bolnicu nakon što je osjetio bolove u prsima tijekom vježbanja. Kasnije je otkriveno da je to bio srčani udar.

Gostujući u emisiji “Jimmy Kimmel Live” glumac je objasnio kako mu je njegova djevojka Nicole Kimpel spasila život kada mu je dala veliku dozu aspirina.

- Kupila je aspirin, mislim da je bilo pet miligrama. Sljedeće jutro kada sam počeo imati simptome i znao što se događa, stavila mi je jedan aspirin u usta što mi je spasilo život. Tako da sam dobio drugu priliku i neke stvari su se od tada promijenile u mom životu, prisjetio se Banderas koji je među ostalim prestao pušiti.

- Imao sam sreće jer vas srčani udar može ubiti. Na neki način, bila je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:02