STROG REŽIM

Slavni glumac drastično promijenio fizički izgled - i ima dobar razlog za to

Fizička transformacija iz zategnutog sportaša u osobu prekomjerne težine iznenadila je mnoge

Mark Wahlberg

 @celebcandidly/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Slavni glumac Mark Wahlberg (50) morao je promijeniti fizički izgled zbog filma ‘Father Sue’. Iako je navikao na svakodnevno vježbanje i strog režim prehrane, sada je morao prestati trenirati i povećati unos hrane zbog uloge boksača-svećenika, otkrio je za AFP.

"Goveđi odresci, pečeni krumpir, desetak jaja svakog jutra, desetak komada slanine, dvije zdjele bijele riže, čaša maslinova ulja", nabrajao je.

"Puno visokoproteinskih namirnica prva dva tjedna; druga dva tjedna puno škroba. A onda posljednja dva tjedna puno soli da bismo na neki način dobili učinak napuhnutosti, što nije nimalo zabavno", rekao je.

Fizička transformacija iz zategnutog sportaša u osobu prekomjerne tjelesne težine dogodila se zbog uloge Stuarta Longa, amaterskog boksača koji nakon ozljede objesi rukavice o klin i preseli se u Hollywood kako bi postao glumac.

Na poslu u supermarketu, Long upoznaje Carmen koju glumi Teresa Ruiz i namjerava osvojiti njezino srce odlaskom u njezinu crkvu.

Longov agnosticizam ustupa mjesto istinskoj vjeri i on odlučuje da će postati svećenik, unatoč skepticizmu svojih roditelja, koje glume Jacki Weaver i Mel Gibson. Zatim se mora suočiti i sa svojim najvećim izazovom: dijagnozom degenerativne bolesti zbog koje će otežano koristiti određene dijelove tijela.

Za Wahlberga, koji je i producirao film, stvarna priča o "Ocu Stuu" odmak je od prethodnih akcijskih izleta poput filmova "Mile 22" i "Uncharted", ali nije neočekivana.

“To je neobična uloga, ali je također prilično očigledan izbor ako poznajete mene i moje osobno putovanje... Ono što želim raditi dok starim je pokušati pronaći stvari koje imaju malo više značenja i svrhu”, rekao je i dodao: “Ali uvijek sam osjećao kao da sam… dobio zadatak da to učinim s razlogom. Ovo je za veće Božje dobro, pa sam prihvatio iskoristiti svoje talente u tu svrhu.”

image

Mel Gibson, Teresa Ruiz, Mark Wahlberg, Jacki Weaver and Rosalind Ross

Jon Kopaloff/AFP

Film “Otac Stu” će se početi prikazivati u SAD-u uoči uskrsnog vikenda.

Glumačka postava filma “Father Stu”, koja također uključuje Malcolma McDowella, pružila je Ruiz priliku da radi uz bok starijoj i iskusnijoj generaciji glumaca.

“Moja prikolica bila je odmah do kampera Mela (Gibsona). Tako da bih ponekad zavirila i čula ga kako se pripremao i to mi je kao mladoj glumici bilo jako važno, znate, čuti kako to radi jedan od velikana”, rekla je Ruiz.

Za Weavera je Wahlberg bio jedno od najvećih otkrića projekta.

“Mislio sam da bi mogao biti pomalo grubijan, jer je uvijek igrao te teške uloge”, rekao je Australac za AFP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:16