SAMO OPUŠTENO

Slavni glumac (77) uživao s curom na nudističkoj plaži: Paparazzi ih uhvatili potpuno gole, slike se šire mrežama

Charles Dance i Alessandra Masi upoznali su se na snimanju filma ‘The Book of Vision‘ 2020. godine

Charles Dance

 Imago/alamy/alamy/profimedia/Imago/alamy/alamy/profimedia

Na društvenim se mrežama šire fotografije glumca Charlesa Dancea (77) i njegove djevojke Alessandre Masi (55) na nudističkoj plaži u sklopu jednog španjolskog ljetovališta. Zvijezda popularnih serija ‘Igra prijestolja‘ i ‘Kruna‘ bezbrižno je uživala sa svojom djevojkom, a onda su fotografi uhvatili njihove trenutke sunčanja i kupanja pa su ubrzo završili u svjetskim medijima.

Charles i Alessandra upoznali su se na snimanju filma "The Book of Vision" 2020. godine, prenosi Daily Mail. Kada su se upoznali, Alessandra je radila kao voditeljica produkcije, a upravo je njihov susret, otkrio je glumac u jednom intervjuu, bila glavna uspomena na film. Inače, glumac je od 1970. do 2004. bio u braku s Joannom Haythorn s kojom je dobio dvoje djece - Olivera (50) i Rebeccu (44).

Zvijezdu su poslije povezivali s glumicom Sophijom Myles, manekenkom Shambhalom Marthe, kao i s umjetnicom Eleanor Boorman. I sam je priznao da je varao svoju suprugu Joanne, ali i da je zahvalan što mu je uspjela oprostiti pa su sada najbolji prijatelji.

image

Charles Dance i Alessandra Masi

Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Uglavnom je to bio prekrasan brak (bili su zajedno 34 godine, op.a.), ali onda sam, nažalost, podlegao nekim iskušenjima na putu i brak je završio zbog mog ponašanja. Ali, nakon otprilike 18 mjeseci, Jo i ja smo, srećom, postali najbolji prijatelji i ostali smo to sve do sada, hvala Bogu", prenosi Daily Mail riječi glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 13:19