LUDI PROVOD U SRBIJI

Slavni Gerard Butler bio u vezi sa Srpkinjom koja je ‘pala‘ u lancu elitne prostitucije: ‘Naplaćivala je 1000 eura‘

Butler je Martinu upoznao 2010. kad je u Beogradu snimao film, a ona je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u ‘kratkoj vezi‘

Gerard Butler i Martina Rajić 2010. u Beogradu

 Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Poznati škotski glumac i velika holivudska zvijezda, Gerard Butler, snimljen je tijekom posjeta Beogradu 2010. godine u društvu zgodne manekenke Martine Rajić za koju će se kasnije ispostaviti da se bavi prostitucijom, piše Nova.rs.

Butler i Martina zabavljali su se u poznatom klubu 'Stefan Braun', a fotografi su ih uslikali i na parkingu u Nemanjinoj ulici, nedaleko kluba.

image

Gerard Butler i Martina Rajić 2010. u Beogradu

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Butler je u Beograd stigao 21. travnja 2010. godine zbog snimanja filma 'Koriolan' koji je režirao njegov prijatelj Ralph Fiennes i u kojem njih dvojica igraju glavne uloge: Butler glumi Tulija Aufidija, zapovjednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Fiennes.

Nakon dva dana snimanja, Butler je poželio upoznati čari noćnog života Beograda te je izašao u klub 'Plastik', obišao popularne splavove, potom i klub 'Stefan Braun'.

image

Gerard Butler i Martina Rajić 2010. u Beogradu

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Tada je, kako su pisali mediji, upoznao Martinu koja je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u 'kratkoj vezi'.

'Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana, tako da ne mogu više reći o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu reći da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan bez obzira na to što je tako velika zvijezda', rekla je tada za medije Martina.

'Butler mi se udvarao izravno. Rekao mi je da imam neku neobičnu ljepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Nakon dva tjedna, koliko planira ostati u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promijeniti mišljenje i shvatiti ono što već svi znaju, a to je da su naše djevojke najljepše na svijetu', dodala je tada Martina.

image

Gerard Butler i Martina Rajić 2010. u Beogradu

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Martina Rajić je postala poznata nakon što se pojavila u spotu 'Face' Milana Stankovića u vrijeme kad je on bio srpski predstavnik na Eurosongu.

Kasnije je sudjelovala u reality showu 'Parovi', a početkom travnja ove godine privedena je na saslušanje zbog prostitucije.

Martina Rajić je na policiji priznala da se već skoro deset godina bavi prostitucijom te da je taj posao odabrala zbog lagodnog života. Njena cijena je, kako navode srpski mediji, bila oko 1000 eura. Od toga je 300 eura davala makrou, a ostatak je, zajedno s napojnicom, pripadao njoj.

Veza sa Butlerom joj je navodno digla cijenu.

Martina Rajić je samo jedna od djevojaka sa srpske javne scene koje su privedene zbog elitne prostitucije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:01