SNIMIO I DOKUMENTARAC

Slavni Englez o brojnim aferama: ‘Napravio sam puno grešaka, razgovarao sam i s mamom i tatom o tome‘

Obilježili su ga mnogi skandali, uključujući zabave i druge žene, a njegova supruga mu je oprostila

Wayne Rooney i Coleen Rooney

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U dokumentarnom film o životu i karijeri koji je objavljen na Amazon Primeu u petak, nogometaš Wayne Rooney je iskreno progovorio o greškama koje je napravio u svojoj 20-godišnjoj vezi sa suprugom Coleen.

Osvrnuo se na svoj dosadašnji nogometni put, a pogotovo na probleme s kojima se susretao.

Coleen se pojavljuje zajedno sa svojim suprugom u dokumentarcu 'Rooney' i vidi se kako iskreno govori o problemima s kojima su se suočili u svom braku. Govoreći o dokumentarcu, Wayne kaže da je želio da ljudi vide svaku njegovu stranu, a u intervjuu s Oliverom Holtom, govori o svom opijanju alkoholom i učincima koje je to imalo na njegovu suprugu.

image

Wayne Rooney

Aleksandra Szmigiel/POOL/AFP

"Naučio sam da kada sam to osjetio, trebam sjesti i razgovarati s nekim. To je smirilo stvari. Razgovarao sam s Coleen dosta puta, s njezinom mamom i tatom i mojima mamom i tatom. Pokušavao sam smisliti kako se sam nositi s tim", rekao je Rooney.

Obilježili su ga mnogi skandali, uključujući zabave i druge žene.

"Prvo što vidite je da oprašta neke stvari koje sam učinio. Ali uvijek bismo sjeli i bili otvoreni oko toga i shvatili smo što je najbolje za nas kao obitelj i to smo prenijeli u film", dodao je.

Wayne i Coleen počeli su izlaziti sa 16 godina, kada je Rooney igrao nogomet protiv svoje braće iza njezine kuće. Vjenčali su se 2008. i roditelji su četiri sina, Kaija (12), Klaya (8), Kita (6) i Cassa (3).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:17