ŠIRENJE OBITELJI

Slavna reperica prvi put na Twitteru pokazala sinčića: ‘On je živa vatra, a ja želim još djece‘

Uz jednu od fotografija, Cardi je napisala: "Moj sin je živa vatra... Jedva čekam da završim posao i dobijem treće dijete", što je dodatno oduševilo pratitelje

Cardi B i Offset
 

 Mediapunch/Shutterstock Editorial/Profimedia/Mediapunch/Shutterstock Editorial/Profimedia

Slavna reperica Cardi B na svom je Twitter profilu postavila preslatke fotografije svog sinčića i najavila kako bi bila presretna da dobije još jedno dijete.

Sa suprugom Offsetom, 30-godišnja pjevačica ima dvoje djece, jednogodišnjeg sinčića Wavea i 4-godišnju kćer Kulture. A upravo se Wave našao u ulozi majčinog modela. Slike dječaka u zimskoj sivoj jakni i s pletenom kapom na glavi prikupile su na gotovo 200 tisuća ‘lajkova‘ i na desetke tisuća raznježenih komentara njezine vojske od čak 25.2 milijuna pratitelja. Uz jednu od fotografija, Cardi je napisala: "Moj sin je živa vatra... Jedva čekam da završim posao i dobijem treće dijete", što je dodatno oduševilo pratitelje. Na komentar jednog obožavatelja koji joj je poručio da prvo dovrši album, promptno je odgovorila: "Ummmm, doslovno sam rekla da ću prvo dovršiti posao!!".

Cardi i njezin suprug Offset potajno su se vjenčali u rujnu 2017., nakon što su nešto ranije iste godine i službeno potvrdili da su zajedno. Prvo dijete, kćerkicu Kulture dobili su 2018., no njihov je brak tada zapao u krizu, te su odlučili predati papire za razvod. Međutim, shvatili su da je ljubav jača i odlučili se pomiriti, a nakon što su obnovili vezu na svijet je došla i njihova druga beba, sinčić Wave.

Iako su i Cardi i Offset uspješni i slavni, pjevačica je odlučna u tome da svoju djecu ne odgaja previše ‘opušteno‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:02