NIJE JOJ BILO LAKO

Slavna reperica o strahu od kritika i mentalnom zdravlju: ‘Izgubila sam samu sebe. Ja sam samo je**** ljudsko biće‘

Kaže da se nije udaljila od interneta nakon što je postala popularna, tj. tijekom procvata njezine rap karijere

Cardi B u novom spotu

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Cardi B je progovorila o tome kako se cijela pogubila zbog "straha od kritike" dok je promovirala svoj nadolazeći drugi studijski album.

Naime, 31-godišnja reperica je u razgovoru sa Speedyjem Normanom u podcastu "360 with Speedy", objavljenom u petak, upitana o objavljivanju isprike svojim obožavateljima ranije ovog mjeseca na društvenim mrežama.

image

Cardi B u novom spotu

Atlantic Records/Planet/Profimedia/Atlantic Records/planet/profimedia

- Samo sam se osjećala kao da sam se izgubila, puno glazbenih komentatora me preplašilo, puno je ljudi tvrdilo da se "bojim izbaciti album" - objasnila je Cardi.

- Kao i prošle godine, jedva da sam izbacila nešto glazbe. Jednostavno kao da sam se bojala učiniti to - dodala je.

- Bojala sam se izaći iz stana, bojala sam se objaviti sliku, bojala sam se otići u klub, a onda sutradan vidjeti što će reći o meni - rekla je Cardi, prenosi Daily Mail.

Cardi je također podijelila da se nije udaljila od interneta nakon što je postala popularna, tj. tijekom procvata njezine rap karijere 2015. godine.

- Volim razgovarati o politici i svemu. No ne želim više ni razgovarati o tome jer se jednostavno toliko bojim da će me svaki je**** dan zaskočiti za nešto - rekla je Cardi, koja je pozvala svoje obožavatelje da glasaju za senatora Bernieja Sandersa tijekom predsjedničke kampanje 2016. godine.

image

Cardi B na after partyju Oscara

Michael Tran/Afp

Cardi, punog imena Belcalis Marlenis Cephus, ranije se ovog mjeseca na Instagramu uživo ispričala svojim obožavateljima zbog povlačenja.

- Želim se ispričati svojim obožavateljima, sebi i ljudima koji me vole jer sam se izgubila... Izgubila sam sebe i nisam svoja zbog negativnih stvari koje su me stavile uza zid. Želim se ispričati. Nisam davala sve od sebe. Ja sam samo je**** ljudsko biće i pokušavam napraviti ovo sr**** kako treba. Trudim se - dodala je.

Cardi je u "360 with Speedy" podcastu rekla da će njezina sljedeća najava biti o izdavanju njenog drugog studijskog albuma. Ovo će biti njezin prvi studijski album otkako ju je debi album "Invasion of Privacy" iz 2018. učvrstio kao veliku hip-hop zvijezdu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:50