IZGLEDA SJAJNO

Slavna manekenka ostavlja bez daha i s 53 godine: Proslavila rođendan u bikiniju s ‘posebnim prijateljem‘

Njemački supermodel se razmeće svojom zategnutom figurom uz prekrasan krajolik u pozadini

Claudia Schiffer

 Screenshot/instagram/

Legendarni njemački supermodel, Claudia Schiffer (53), pokazala je svoje obline u oskudnom, ali skupocjenom bikiniju brenda Dolce & Gabbana dok je ove nedjelje slavila rođendan u Grčkoj.

Šareni kupaći kostim s crvenim, plavim, bijelim i žutim uzorkom dopunila je bijelim sunčanim naočalama, prstenjem, ogrlicom i narukvicom. Plavokosa ljepotica, čiji je 53. rođendan bio u petak, 25. kolovoza, pozirala je s leptirom na ruci.

- Proslava u grčkom raju, s posebnim prijateljem koji mi je došao čestitati rođendan - napisala je uz fotografije i videa, misleći na leptira. Na drugoj fotografiji vidimo Schiffer kako se smiješi uz niz zlatnih balona na kojima je ispisano "Sretan rođendan".

Još jedna fotografija u bikiniju prikazala je njemački supermodel kako se razmeće svojom zategnutom figurom uz prekrasan krajolik u pozadini. Nekoliko zvijezda, uključujući Dua Lipu i Jamieja Olivera, zaželjeli su dobre želje u komentarima povodom Claudijina posebnog dana.

- Sretan rođendan, Claudia! - napisala je pjevačica Dua Lipa, a brojni su obožavatelji također pohvalili bezvremenski izgled modela.

- Što starija, to ljepša - stoji u jednom komentaru.

Što se tiče starosti i prolaznosti vremena, Claudia je nedavno otkrila da još uvijek stane u iste traperice koje je nosila prije 30 godina na modnoj pisti Chanela.

- Nosila sam ove traperice u mnogim prilikama. Nikad ne izlaze iz mode i izdržale su test vremena zbog klasičnog kroja (visoki struk, ravne nogavice), a sviđaju mi se i intenzivne nijanse francusko plave i jedinstvenih izvezenih detalja - rekla je za The Guardian u travnju.

Iako traper traje desetljećima, majka dvoje djece dodala je da "nisu bili potrebni popravci" i da su "nježno izblijedjele".

- One su dio mog života jednako kao i bilo koji cijenjeni komad nakita ili omiljeno umjetničko djelo. I, da budem iskrena, sviđa mi se što mi još uvijek pristaju! - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:49