JAVNO JE PRIZNALA

Slavna komičarka ima novu djevojku: ‘Iza nje su dva braka, svađa s Trumpom i jedna čudna nesreća‘

Rosie O‘Donnell dvaput se ženila i posvojila četvero djece, preživjela infarkt i umalo ostala bez ruke, ali i dalje ne posustaje

Rosie O'Donnell

 Angela Weiss/Afp

Legendarna komičarka Rosie O'Donnell (60) ima novu djevojku i spremna ju je predstaviti cijelom svijetu. Na prvi dan mjeseca posvećenog Prideu i LGBTQ zajednici na Instagramu je objavila fotografiju djevojke Aimee i sebe dok se grle.

-Sretan vam Pride mjesec svima, napisala je Aimee na svom profilu ispod iste fotografije.

Da se nešto događa s njenim ljubavnim životom komičarka je dala naslutiti prije desetak dana kad je objavila fotku kako se drži s nekime za ruku.

- A kako vama protječe vikend, pitala je fanove.

Podsjetimo Rosie O'Donnell sa bivšom suprugom Kelli Carpenter ima četvero djece: sinove Parkera (27) i Blakea (22) i kćeri Chelsea (24) i Vivienne (19).

Par se razveo još 2004. godine, ali Rosie je otad imala još jedan brak koji je završio razvodom. Sa drugom suprugom Michelle Rounds ima kćer Dakotu, staru 9 godina, a 2017. godine, dvije godine nakon razvoda Michelle je počinila samoubojstvo.

O'Donnellovoj se umalo dogodio i treći brak, ali su zaruke s Elizabeth Rooney pukle 2019. godine.

Komičarka iza sebe ima buran ljubavni život ali i veliku karijeru. Ipak i dalje je najpoznatija po showu "The Rosie O'Donnell Show" koji je za trajanja između 1996 and 2002 osvojio nekoliko nagrada Emmy.

image

Rosie i Kelli Carpenter zajedno su posvojile četvero djece

Amanda Schwab/Shutterstock Editorial/Profimedia/Amanda Schwab/Shutterstock Editorial/Profimedia

Javno se svađala s Donaldom Trumpom i oštro kritizirala politiku Georgea Busha zbog rata u Iraku.Zagovornica je lezbijskih prava i prava gej parova na posvajanje djece, autorica brojnih blogova, knjiga i podcasta, a imala je i velikih problema sa zdravljem.

U ljeto 2000. se zarazila stafilokokom nakon što si je slučajno zarezala prst na ruci kad je pokušala odrezati komadić papira sa štapa za pecanje. S infekcijom se borila tjednima, i umalo su joj amputirali ruku, a u jednom od skečeva za sve je optužila Georgea Busha.

- Na pecanje sam u prvom redu htjela otići da izbjegnem njegovu konvenciju na televiziji, izjavila je. Ipak, jednom je i priznala kako se često bori s depresijom, a 2012 je preživjela srčani udar. Liječnici su joj rekli da joj je glavna arterija 99 posto začepljena te su joj ugradili stent. Zbog toga je promijenila način prehrane i jede isključivo hranu biljnog podrijetla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:16