NAPOKON PRIZNALI

Slavna glumica udala se za sportaša: Odao ih prsten na njegovoj ruci

Bila je iznenađena kada ju je Cole Tucker pitao da se uda za njega

Vanessa Hudgens i Cole Tucker

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Vanessa Hudgens, glumica proslavljena u filmu "High Scool Musical" našla je svog Troya, ali to nije Zack Efron, već igrač "Major League Baseballa" Cole Tucker. Glumica i Tucker vjenčali su se u Meksiku i proslavili svoje sudbonosno ‘da‘ na plaži s obitelji i prijateljima, prenosi TMZ.

Mjesecima nakon što je ovaj mediji objavio vijest o vjenčanju, napokon je potvrđena. Na društvenim mrežama nisu dijelili fotografije s vjenčanja, ali neke ipak kruže internetom... Kao na primjer ona koja prikazuje Hudgens u bijeloj haljini.

image

Vjenčanje na plaži Vanesse Hudgens i Colea Tuckera

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na plaži je glumica nosila bijeli jednodijelni kupaći kostim, ali to nije ono što je privuklo pozornost javnosti, već Tucker koji je nosio vjenčani prsten. Iako je Hudgens znala da je Tucker "taj" nakon njihovog prvog provedenog zajedničkog vikenda, ipak je bila iznenađena kada ju je igrač bejzbola pitao da se uda za njega.

"Razgovarali smo o tome, ali nisam očekivala da će se dogoditi na način na koji se dogodilo i u trenutku kada se dogodilo. Zatekao me nespremnu i ja sam samo gledala u njega", objasnila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:51