NEVIĐENE FOTOGRAFIJE

Slavna glumica susrela se s bivšim suprugom nakon 20 godina: ‘Jako te poštujem i volim‘

U braku su bili samo 15 mjeseci, ali oboje, čini se, pamte samo sretne dane...
Drew Barrymore i Tom Green 
 Hugo Philpott/AFP

Slavna glumica Drew Barrymore susrela se s bivšim suprugom Tomom Greenom prvi put nakon 20 godina, a riječ je o virtualnom susretu u njezinu talk showu.

50-godišnji kanadski komičar tehnički se pojavio u emisiji svoje 46-godišnje bivše supruge u rujnu 2020. godine, ali je to učinjeno korištenjem green-screen tehnologije.

Riječ je o posebnom izdanju talk showa, a glumica se pritom prisjetila njihova putovanja u Irsku 2001. godine, gdje su otišli na medeni mjesec.

Barrymore je tijekom emisije izjavila da je Tom "vrlo poseban", "čaroban" i "divan", a podijelila je i nekoliko nikad prije viđenih fotografija s odmora.

image
Drew Barrymore i Tom Green
Hugo Philpott/AFP

"Satima smo pješačili po ludim planinama. Bili smo odlučni u tome da stignemo do vrha, ali u određenim sam trenucima znala pomisliti da to nikada nećemo uspjeti", prisjetila se glumica.

"Mislim da smo se možda popeli na dvije planine. Sjećam se jedne na kojoj smo htjeli stići skroz do vrha, bila je magla, a gore je bila ovca koju se godinama nije ošišala", dodao je Green.

Glumica je priznala da joj je medeni mjesec s Greenom bio 'jedno od najdražih putovanja u životu'.

Green je rekao da mu je pomalo čudan osjećaj biti virtualno prisutan u showu. "Pomalo se osjećam kao da je ovo neko izvantjelesno iskustvo. Jako je lijepo vidjeti te, ali mi je ipak čudan osjećaj. Nije čudan na loš način, čudno je na dobar način. Cijenim ovo, Drew. Hvala što si me ugostila u svojoj emisiji. To je sjajno i baš je cool. Zapravo, mislim da je ovo lijep način ponovnog povezivanja jer ne stvara toliki pritisak", rekao je Green, na što mu je Barrymore odgovorila da ga "poštuje i voli."

Pomalo je iznenađujuće da su njihove zajedničke fotografije preživjele požar u kući, koji oj je zadesio tijekom njihova 15-mjesečnog braka, koji se završio 2002. godine.

Tom Green bio je drugi suprug slavne glumice, a iz trećeg braka s Willom Kopelmanom ima dvije kćeri, Olive i Frankie. Barrymore je priznala da je od siječnja ove godine aktivna na aplikacijama za traženje partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:34