NEOBIČNA KOMUNIKACIJA

Slavna glumica šokirala priznanjem: ‘Od 8. godine razgovaram s duhovima, to je poseban dar koji ću iskoristiti‘

Glumica je otkrila da ima neobičnu sposobnost komuniciranja s duhovnim bićima koja nisu s ovoga svijeta

Vanessa Hudgens 

 Angela Weiss/AFP

Glumica Vanessa Hudgens otkrila je da ima neobičnu sposobnost komuniciranja s duhovima koji nisu s ovoga svijeta.

Komunikacija s duhovima bila je prisutna još od mladosti, i od tada se susretala s paranormalnim aktivnostima, rekla je u intervjuu tijekom gostovanja u showu Kelly Clarkson. Prvo takvo iskustvo doživjela je s osam godina, a od tada se navikla na takve susrete i prihvatila činjenicu da može vidjeti i čuti stvari koje drugi ne mogu.

"Jedno vrijeme sam se pretvarala da nemam tu sposobnost jer je bilo jako zastrašujuće. Nepoznate stvari su jednostavno zastrašujuće, ali nedavno sam shvatila da je to poseban dar i imam tu sposobnost koju ću iskoristiti", rekla je glumica.

image

Vanessa Hudgens

Emma Mcintyre/Getty Images/AFP

To je navelo Hudgens da nedavno provede svoju prvu "pravu paranormalnu istragu" s prijateljicom Gigi, a rekla je da je njezin "omiljeni" komad opreme "kutija duhova" pomoću koje analizira radio frekvencije i "dopušta duhovima da govore kroz nju". "Postoji nešto u vezi s elektricitetom koji stvara i omogućuje duhovima da govore kroz nju", objasnila je.

Također je ispričala kako je sjedila na nadgrobnom spomeniku na groblju i komunicirala s "razigranim" duhom po imenu Sam - za kojeg je tvrdila da je rekao njezino ime.

"Nakon što smo se predstavile, Gigi je rekla: 'Sam, možeš li nam reći naša imena? Kako se zovemo?' I samo čujemo: "Šššš, Vanessa, šššš", opisala je.

"Nije to bio jako dug razgovor. Bila sam kao, 'Cool, imaš li još nešto što mi želiš reći?' I samo čujem: 'Ššš, ne'", dodala je.

Za one koji će tek postati lovci na duhove, Hudgens ima nekoliko savjeta. Ako želite proći kroz groblje, pobrinite se da duhovi na koje naiđete ostanu na svom posljednjem mjestu odmora.

Još 2011. godine, dok je snimala svoj film 'Journey 2: The Mysterious Island' u Sjevernoj Karolini, glumica je za People rekla da ju je posjetila vanzemaljska prisutnost.

"Sjeverni Wilmington jedno je od najstarijih, najukletijih mjesta u Sjevernoj Americi", rekla je, objasnivši da je čula korake dok je boravila u staroj kući na tamošnjoj lokaciji.

"Jurila sam oko svog duha nekih 10 minuta, a onda je postalo previše otkačeno i jednostavno sam otišla", dodala je Hudgens. "Osjećam kao da je možda izgubila muža u ratu i čeka da joj se muškarac vrati. To je definitivno bio ženski duh. Mogu to reći."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:06