ZAVODILA JE ROSSA

Slavna glumica otkrila tajnu sa seta ‘Prijatelja‘: Bila sam prestravljena, spasila me Jennifer Aniston‘

Holivudska glumica je 2000. u hit seriji odigrala ulogu Jill Green, mlađu sestru Rachel Green, i to odmah nakon što je postala majka

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon u seriji ”Prijatelji”

 Warner Bros. Television/Photo12 Via Afp

Američka glumica Reese Witherspoon prisjetila se pojavljivanja u hit seriji “Prijatelji” gostujući na talk showu “Late Night With Seth Meyers”.

Glumica je 2000. u dvije epizode odigrala ulogu Jill Green, mlađe sestre Rachel Green (Jennifer Aniston).

- Ja sam počela izlaziti s Rossom jer su ona i Ross bili na pauzi, kaže Reese misleći na Rachel Green i Rossa Gellera (David Schwimmer).

- Ona postaje jako ljubomorna i kaže: ‘‘Ne možeš izlaziti s Rossom.‘‘ Ja sam na to rekla: ‘‘Ne mogu? Jedina stvar koju ne mogu je jesti mliječne proizvode.‘‘ Mislim, još se sjećam rečenice, dodaje 46-godišnja glumica.

image

Reese Witherspoon

Roger Wong/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Roger Wong/instarimages.com/instar Images/profimedia

„Prijatelji” su već i tada bili fenomen, zbog čega je ona ustvari bila prestravljena.

- Moje tijelo je bilo tamo, a glava i mozak bili su negdje drugdje. Tada sam baš dobila dijete. Tako znam da je bilo prije 23 godine, jer moje dijete sada ima 23, kaže glumica misleći na svoju kći Avu.

Preplašenu Reese tada je umirila Jennifer Aniston rekavši joj da nije nikakav problem ako zabrlja na setu jer „svi ustvari više vole kada netko zabrlja”.

Reese je gostujući na talk showu promovirala svoju nadolazeću Netflixovu romantičnu komediju „Your Place Or Mine”. Ovo je prvi Netflixov film za glumicu koja je također producentica filma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 15:47