GILLIAN ANDERSON

Slavna glumica odlučila: ‘Makar mi grudi došle do pupka, više ga nikad neću nositi, preje**** je neugodno!‘

- Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu. Jednostavno je preje*eno neugodno, objasnila je svoj stav Gillian Anderson
Gillian Anderson
 Tolga AKMEN/AFP

Gillian Anderson (52) zaklela se nakon lockdowna da više nikad neće odjenuti grudnjak pa makar joj "grudi došle do pupka". Glumica, koja je najpoznatija po ulogama agentice Scully iz "Dosjea X" i Margaret Thatcher iz "Krune", kaže da je postala prelijena, a svoje nove navike otkrila je tijekom javljanja uživo na Instagramu.

- Više ne nosim grudnjak. Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu. Jednostavno je preje*eno neugodno - objasnila je svoj stav dobitnica dvije nagrade Zlatni globus.

Amerikanka Gillian živi u Londonu od 2002. Kuću u središtu grada dijeli s dva sina, Oscarom (16) i Felixom (14), iz veze s engleskim biznismenom Markom Griffithsom. Ima i kćer Piper (27) iz prvog braka s kanadskim scenografom Clydeom Klotzom.

Glumica je trenutno u odličnoj životnoj fazi i poslovno i privatno, ali godinama otvoreno govori o depresiji s kojom se dugo vremena borila.

Objavila je knjigu samopomoći "We: A Manifesto for Women Everywhere" (‘Mi: Manifest ženama posvuda’). Depresija joj se javila u mladosti, a terapiju je započela s 14 godina. U školi je bila na glasu kao problematična, a prijatelji su je jednom prilikom izabrali za "osobu koja će najvjerojatnije biti uhapšena". To se i ostvarilo kad su je uhvatili kako provaljuje u školu noć prije mature. U knjizi do detalja opisuje trenutke kad je mentalna bolest prevladala, a situacija je bila toliko ozbiljna da je bilo dana kad nije htjela izaći iz kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:00