STARE GLASINE

Slavna glumica konačno progovorila o ‘onom‘ seksu u dizalu s Beniciom del Torom: ‘Dugo me to prati...‘

Glasine o seksu u dizalu navodno su potekle zbog jednog intervjua koji je 55-godišnji oskarovac dao za Esquire

Scarlett Johansson

 Robyn Beck/AFP

Holivudska glumica koja je dvaput bila nominirana za Oscara, Scarlett Johansson, službeno je negirala stare glasine o tome da se jednom prilikom seksala u dizalu s kolegom Beniciom del Torom - iako ga nije imenovala.

"Bila je to glasina koja me dugo vremena pratila", započela je svoje priznanje 37-godišnja glumica u jednom podcastu i nastavila: "Ali uvijek sam mislila da je to nemoguće. Uvijek sam mislila: 'To bi bilo teško. Pa to vrlo kratko traje, logistički mi se činilo neprivlačno. Ja sam onaj tip osobe koja se boji biti uhvaćena kako radim nešto što ne bih trebala raditi. Tako da mi se zbog toga ta priča činila još apsurdnija."

Glasine o seksu u dizalu navodno su potekle zbog jednog intervjua koji je 55-godišnji oskarovac dao za Esquire i pritom se ponašao pomalo stidljivo. "Jesam li se ikada seksao u dizalu sa Scarlett Johansson nakon dodjele nagrada?", ponovio je pitanje Benicio del Toro. "Na neki način, znaš, ja, pa... Ne znam. Prepustimo to nečijoj mašti. Nemojmo to promovirati. Siguran sam da se tako nešto već događalo ranije. Možda ovo nije zadnji put", neodređeno je odgovorio slavni glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:02