I DALJE ZANOSNA

Slavna ‘crna pantera‘ objavila dosad neviđene fotografije na kojima je potpuno gola i nauljena

Na svim fotografijama Naomi je naga te su samo intimni dijelovi tijela pokriveni torbicama modne kuće.
Manekenka Naomi
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena Naomi Campbell (50) objavila je na svom profilu na društvenim mrežama seriju golišavih fotografija koje su snimljene u njujorškoj podzemnoj željeznici.

Uz seriju fotografija Naomi je napisala kako se radi o neobjavljenim profesionalnim fotografijama koje je snimila za modnu kuću Valentino.
Tako se na fotografijama Naomi vozi u podzemnoj željeznici, na drugoj čeka na postaji, a na trećoj sjedi na stanici. A na svim fotografijama Naomi je naga te su samo intimni dijelovi tijela pokriveni torbicama spomenute modne kuće.



Iako su fotografije izazvale oduševljenje njezinih pratitelja, mnogi su se i pitali kada su one snimljene, jer su mnogi zabrinuti za njezinu sigurnost zbog pandemije koronavirusa, jer naga sjedi na mjestima gdje je sve prepuno bakterija i virusa.

No, s obzirom da smo svi slavnu manekenku tijekom pandemije vidjeli potpuno zaštićenu, kako uvijek hoda s maskom i vizirom pa je čak snimljena kako za letove avionom odijeva zaštitna odijela i maske te sve dezinficra, svi nekako vjeruju da su te fotografije nastale prije cijele ove priče s koronavirusom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:29