JEDVA SE IZVUKLA

Slava je umalo uništila jednu od najljepših žena svijeta: ‘Premlada sam osvojila Oscara i izgubila kontrolu‘

Nakon burne veze s redateljem Darrenom Aronofskyem se udala za Cookea Maroneya 2019., a u veljači ove godine rodila prvog sina

Jennifer Lawrence

 Geoff Robins/Afp

Poznata američka glumica Jennifer Lawrence, za koju govore da je jedna od najljepših žena svijeta, priznala je da je ‘izgubila osjećaj kontrole‘ odmah na početku svoje karijere zbog meteorskog uspona do slave.

- Između premijere filma ‘Igre gladi‘ i osvajanja Oscara, osjećala sam kao da sam postala ‘komad robe‘ i da svi imaju pravo donositi odluke u moje ime, kao da pripadam svima njima, rekla je 32-godišnja glumica tijekom emisije ‘Screen Talk‘ na londonskom filmskom festivalu.

Lawrence je 2012. glumila u franšizi ‘Igre gladi‘ koja je postigla rekordnu gledanost u kinima, a iste godine dobila je u ulogu u filmu ‘U dobru i u zlu‘ uz Bradleya Coopera za koju je 2013. sa samo 22 godine osvojila Oscara.

- Kada sada razmislim, ne mogu se sjetiti tih godina, postojao je samo gubitak kontrole, otkrila je glumica te zatim objasnila kako je tek nedavno počela vraćati svoj osjećaj identiteta.

Glumičin osobni život prošao je kroz nekoliko velikih promjena tijekom posljednjih godina kada se 2019. udala za njujorškog galerista Cookea Maroneya te u veljači ove godine dobila dječaka s njim.

- U svim svojim filmovima imam prilično dosljedan tip uloge od svoje 18. godine pa me zanima hoću li se konačno riješiti toga sada kada sam starija i imam dijete, rekla je nedavno za Vogue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:45