NAKON PREKIDA

Skupi restorani, ultra kratka haljina, misteriozni frajer... Ovako izgleda novi život velike skijašice

Lindsey Vonn dosad je bila u vezama s brojnim profesionalnim sportašima
 Gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Umirovljenu skijašicu i osvajačicu zlatne olimpijske medalje, Lindsey Vonn (36), paparazzi su snimili s nepoznatim muškarcem ispred popularnog restorana The Bungalow u Santa Monici dok je čekala da joj dovezu automobil.

Skockana za subotnji izlazak u crnim čizmama na petu i ultra kratkoj haljinici koja je otkrivala njezine noge zračila je samopouzdanjem i bila je dobro raspoložena unatoč tome što je prije samo nekoliko mjeseci prekinula sa svojim višegodišnjim zaručnikom P.K. Subbanom.

image
Gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Platinasta plavuša i obrambeni igrač NHL lige upoznali su se u lipnju 2018. te se ubrzo počeli viđati, a on ju je zaprosio samo godinu dana nakon.

Ipak, veza između Vonn i 31-godišnjeg hokejaša pukla je u prosincu prošle godine kada je par obznanio da su se njihovi putevi razišli, no da će ostati prijatelji.

image
Gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prije njega bila je u vezi s brojnim profesionalnim sportašima. Od 2007. do 2013. bila je u braku sa skijašem Thomasom Vonnom, a 2012. je upoznala Tigera Woodsa, igrača golfa s kojim se viđala sve do 2015., piše Daily Mail.

Vonn je bila u vezi i s pomoćnim trenerom NHL lige Kenanom Smithom punih godinu dana, a prekid su obznanili u studenom 2017.

Je li misteriozni muškarac s kojim je snimljena ispred restorana njezina nova ljubav ili je samo riječ o prijatelju još uvijek nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:28