MODNI GAF?

Skoro sve poispadalo: Mariah Carey u odvažnom outfitu za romantičnu večer s dečkom, no grudi su se zamalo ‘pobunile‘

52-godišnja pop ikona pojavila se u prozirnom topu koji je jedva prikrivao njezine bujne grudi

Mariah Carey i Brian Tanaka

 Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna pjevačica Mariah Carey doživjela je mali modni gaf tijekom jedne večeri u New Yorku, kad je viđena na ulici sa svojim dečkom Bryanom Tanakom.

52-godišnja pop ikona pojavila se u prozirnom topu koji je jedva prikrivao njezine bujne grudi, pa je svakog trenutka prijetila opasnost da će joj sve poispadati, a uparila ga je s kožnatim hlačama i cipelama na visoku petu. Da bi lakše hodala u njima, svog je 39-godišnjeg dečka držala za ruku. Prozirna majica otkrivala je previše, a njezinim se obožavateljima ovo modno izdanje nije baš pretjerano svidjelo te ga ne smatraju baš primjerenim.

image

Mariah Carey i Brian Tanaka

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Carey i Tanaka upoznali su se sredinom 2000-ih kada je on nastupao kao njezin plesač na Adventures of Mimi turneji 2006. godine. Prije nego što se spetljala sa svojim dečkom, pjevačica je bila u braku s glazbenim direktorom Tommyjem Mottolom (72), od 1993. do 1998. godine. Zatim je bila u kratkoj vezi s pjevačem Luisom Miguelom, no prekinuli su 2001. godine. Nakon toga je upoznala 42-godišnjeg Nicka Cannona, s kojim je surađivala na jednom glazbenom spotu, a njih su se dvoje vjenčali 2008. i tri godine kasnije dobili blizance. Do razvoda je došlo 2016. Nakon toga je Mariah bila zaručena za Jamesa Packera, no ni ta veza nije bila dugog vijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:47