IZAZOVNA HALJINA

Sjedokosa holivudska seks-bomba u 63. godini iznenadila bujnim dekolteom na Zlatnim globusima

Glumica Jamie Lee Curtis odjenula je jarko žutu večernju haljinu s potpisom dizajnera Alexa Perryja
Jamie Lee Curtis
 -

Prava zvijezda ovogodišnje neobične pandemijske dodjele Zlatnih globusa bila je 62-godišnja američka glumica Jamie Lee Curtis.

Glumica je odjenula jarko žutu večernju haljinu od sjajnog satena s potpisom dizajnera Alexa Perryja. Haljina je imala duge rukave s naglašenim ramenima i izrazito duboki dekolte.

image
Jamie Lee Curtis na 78. dodjeli Zlatnih Globusa
-/HFPA/AFP

Nema tko se u Rainbow Roomu u New Yorku te u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, gdje se održala ovogodišnja dodjela, nije okrenuo za sjedokosom glumicom koja se može pohvaliti vitkom figurom. Njezin je bujni dekolte došao u prvi plan jer je intrigantan dizajn haljine zahtijevao da se nosi bez grudnjaka.

image
Rich Polk

Lee Curtis je bila prezenterica u kategoriji za najbolju sporednu glumicu. Bila je presretna što je nagradu mogla uručiti upravo svojoj najboljoj prijateljici, glumici Jodie Foster koja je odnijela Zlatni Globus za svoju ulogu u filmu “The Mauritanian”, piše People.

O njezinu odvažnom stajlingu ne prestaje se pričati jer bilo je to i jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja u javnosti nakon dugo vremena.

Ova američka glumica dijete je slavnih roditelja, Janet Leigh i Tonyja Curtisa, a najpoznatija je po hororu “Noć vještica”.

Ranije je progovorila i o životu sa slavnim ocem Tonyjem Curtisom, koji je, između ostalog, glumio u filmu "Neki to vole vruće" iz 1959. godine s Marilyn Monroe. Priznala je da je uzimala kokain i poigravala se drugim opijatima zajedno s ocem prije nego što je postala čista. On je preminuo 2010. godine u dobi od 85 godina od posljedica srčanog zastoja.

image
-/HFPA/AFP

- Znala sam da tata ima problema jer sam ih i ja imala i dijelili smo zajedno drogu. Bio je to period kada sam bila njegovo jedino dijete koje je razgovaralo s njim. Imala sam šestero braće, sada ih imam pet. Moj brat Nicholas umro je od posljedica predoziranja heroinom kada je imao 21 godinu. Ali dijelila sam drogu s ocem. Uzela sam kokain i to je bio jedini put da sam to učinila, i to sam učinila s njim. On se otrijeznio na jedno kratko vrijeme i bio je vrlo aktivan u oporavku, oko tri godine. No to nije potrajalo dugo. Samu sebe nazivam ovisnicom. Referiram se tako da mogu to demistificirati - objasnila je Jamie.

A nedavno se, pak, pohvalila da već 22 godine nije okusila ni kap alkohola, nakon što je u prošlosti vodila tešku borbu s ovisnošću o alkoholu, ali i teškim drogama.

image
Rich Polk

- Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su i sami prolazili kroz slična iskustva i nekoliko trijeznih anđela uspjela sam ostati trijezna 22 godine - otkrila je glumica.

Proslavila se ulogama u filmovima “Halloween”, “Riba zvana Wanda”, “Kolo sreće”, “Istinite laži”, “Savršen par”, a njezine su joj uloge donijele titulu seks-bombe.

image
Jamie Lee Curtis, 1985.
Columbia Pictures Collection/Everett/Profimedia

Obožavatelji će ju uskoro ponovno moći gledati u ulozi Laurie Strode u filmu “Halloween Kills”, čija je premijera zakazana za 15. listopada, a nedavno je potpisala ugovor i za ulogu Tannis u filmu “Borderlands”.

Osim što je slavna holivudska glumica, Jamie Lee Curtis nosi i titulu barunice.

Naime, udana je za Christophera Haden-Guesta, petog baruna od Haden-Guesta te scenarista, glumca, redatelja...

Prema priči, supruga je upoznala preko agenta, jer se zaljubila u njegovu sliku na naslovnici časopisa Rolling Stone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 19:06