PRERANA SMRT

Sin zvijezde hit serije ‘Zalagaonica‘ pronađen mrtav, imao je 39 godina

Obitelj Ricka Harrisona u petak je saznala za smrt Adama Harrisona u Las Vegasu, no okolnosti su još nepoznate
 Instagram

Adam Harrison, sin Ricka Harrisona, tvorca i glavne zvijezde serije "Zalagaonica", umro je od predoziranja, piše časopis People. Imao je 39 godina. Harrisonova predstavnica, Laura Herlovich, potvrdila je uzrok smrti, kao i da je pronađen u petak za Las Vegas Review-Journal.

Vijest da je obitelj Harrison saznala u petak za Adamovu smrt prvi je objavio TMZ. No, okolnosti Adamove smrti nisu poznate, kao ni kada i gdje se predozirao. Policija Las Vegasa potvrdila je za TMZ da je istraga o njegovoj smrti otvorena.

"Naša je obitelj izuzetno ožalošćena Adamovom smrću. Molimo za privatnost jer žalimo za njegovim gubitkom", podijelila je Herlovich s Las Vegas Review-Journalom u ime obitelji Harrison. Na svom Instagram profilu Rick Harrison je napisao: "uvijek ćeš biti u mom srcu. Volim te Adame".

Adam je bio drugo dijete Ricka Harrisona i njegove bivše supruge Kim i mlađi brat Coreya Harrisona. Rick se ponovno oženio, a sa svojom drugom suprugom, Tracy, dobio je sina Jakea.

Adam nije bio u seriji bez scenarija, u kojoj glume Rick i Corey, a navodno je radio u zalagaonici zlata i srebra prije premijere serije 2009. No, odnedavno nije radio niti u zalagaonici, prenosi TMZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:33