A ŠTO ĆE TATA REĆI?

Sin Toma Hanksa objavio spot u kojemu mu žene twerkaju u lice. Fanovi zgroženi: ‘Neukusno!‘

Hanksa juniora koji je nedavno optužen za obiteljsko nasilje na Instaramu prati 490 tisuća ljudi koji imaju podijeljen stav oko spota
Tom Hanks, njegov sin Chet (u krugu)
 Afp, Instagram/screenshot (kolaž)

Sin Toma Hanksa (64), reper i glumac Chet Hanks (30), spreman je za "White Boy Summer", koje je, sudeći po videu kojeg je objavio na svojem Instagramu, zamislio tako da mu zgodne žene twerkaju u lice.

Hanks junior je, naime, objavio isječak iz spota svoje nadolazeće pjesme u kojoj repa o ljetu i Instagramu, platformi na kojoj njega prati 490 tisuća ljudi.

Tu je kritičnu masu upitao i za njihovo mišljenje o tome kada bi trebao objaviti cijeli spot, pozivajući ih da najavu podjele "i sa svojim mamama i njihovim prijateljicama".

image
Chet Hanks
Instagram/screenshot

Ovu partijanersku himnu Chet je odlučio objaviti unatoč nedavnim optužbama njegove bivše djevojke za obiteljsko nasilje, piše Daily Mail. Neki korisnici društvenih mreža nisu mu zamjerili samo eksplicitne scene upitnog morala, nego cijeli koncept "White Boy Summera" smatraju neukusnim i granično rasističkim.

image
Chet Hanks
Instagram/screenshot

I dan prije Hanks je navukao razne komentare, objavivši snimku na kojoj mu se hollywoodska zvijezda Amber Diamond Erby stražnjicom plešući trlja po strateškim dijelovima tijela. Dok su jedni bili oduševljeni videom i u komentare stavljali vatrice, drugi su pitali: "Je li još nekome neugodno?".

Inače, s obzirom da su ga optuživali za rasizam, već se pravdao, na jednom od svojih videa objašnjavajući da činjenica da pjesva o ljetu bijelca ne znači da misli na "bijelce u smislu kakvog promoviraju Trump ili Nascar", nego da su jedino što on potiče "dobre vibre".

Chet često odgovara na komentare koji ga obično optužuju za nešto. Nedavno se tako osvrnuo i na činjenicu da je najčešće odjeven u bijelu potkošulju, koju u američkom slengu nazivaju i "wifebeater" (u slobodnom prijevodu - potkošulja koju nose oni koji tuku žene).

image
Chet Hanks
Instagram

"Netko me pitao možemo li zabraniti 'wifebeaterice'. Pričamo li o stvarnim ljudima koji tuku svoje žene? Da. Pričamo li o potkošuljama? Apsolutno ne. Ne znam za nijednu stvar koja više odražava duh 'White Boy Summera' od 'wifebeater' potkošulje," rekao je na svojem Instagram videu.

Ipak, s tvrdnjama da ne odobrava nasilje ne bi se složila njegova bivša djevojka Kiana Parker, koja je iznijela optužbe da ju je mladi Hanks zlostavljao.

image
Chet Hanks
Instagram

No priča ide i u drugom smjeru - isto je učinio on, objavivši video u kojem mu s lica curi krv. Tvrdi da je to rana od noža koju mu je priuštila upravo Parker.

On ju je u siječnju prijavio za to, a ona je negirala optužbe. Kako je i ona tužila njega, i to za verbalno i fizičko napastovanje, on je dobio zabranu pristupa.

image
Tom Hanks sa suprugom i djecom
Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tvrdio je da ga je napala nakon što je prekinuo s njom, potaknut time što je od njega ukrala tisuće dolara, što u predmetima, tako i s kreditne kartice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:37