GUBITAK KILOGRAMA

Sin slavnoga glumca se ‘prepolovio‘ i zadivio svojom formom: ‘Ponosan sam na tebe‘

Krenuo je na put mršavljenja 2020. godine, a svoju je dotjeranu tjelesnu građu sada pokazao svima

Christopher Schwarzenegger sad i prije šest godina

 Profimedia

Sin Arnolda Schwarzeneggera, Christopher, pohvalio se nevjerojatnim gubitkom težine dok je u nedjelju prisustvovao proslavi 29. rođendana svog brata Patricka u Malibuu, piše Daily Mail.

image

Christopher Schwarzenegger

Agem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Sin zvijezde ‘Terminatora‘, 75-godišnjeg Arnolda, i 66-godišnje Marije Shriver, krenuo je mršavjeti 2020. godine, a svoju je dotjeranu tjelesnu građu pokazao svima u sivoj majici, plavoj trenirci i tenisicama dok se pridružio svojoj slavnoj obitelji i šogoru Chrisu Prattu na svečanostima u Nobuu.

- Postavio si je cilj da će ozdraviti i smršavjeti za dodjelu diplome i držao se toga - rekao je izvor blizak njegovoj obitelji za Daily Mail prošle godine.

- Počeo je vježbati i bolje birati hranu. Bio je odsutan u školi i živio je kao tipičan student na koledžu nekoliko godina, ali sada odrasta i spreman je brinuti se o sebi - rekao je izvor o 24-godišnjem Christopheru.

image

Christopher Schwarzenegger

Agem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Insajder je rekao da Christopher nije skinuo kilograme kroz "hir dijetu ili brzu dijetu". Umjesto toga, mršavio je na staromodan način, smanjivanjem brze hrane i vježbanjem. Njegovi napori da živi zdravijim stilom života impresionirali su čak i njegovu obitelj.

Prošle godine, kada je Christopher slavio 24. rođendan, njegov otac Arnold i brat Patrick pohvalili su ga zbog predanog vježbanja.

image

Christopher Schwarzenegger prije šest godina

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

- Između tvojih satova boksa, tvojih satova dizanja utega, tvojih istezanja, tvojeg biciklizma i svega ostaloga - ne mogu te čak ni pratiti! - napisao je na Instagramu njegov slavni otac bodybuilder.

- Ponosan sam na tebe. Novi posao. Razbijanje u teretani. Potpuno nova osoba. Jedva čekam vidjeti što donosi ova godina - pohvalio je Christophera stariji brat Patrick.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:28