‘SADA JE S BOGOM‘

Sin slavne glazbenice Sinéad O‘Connor pronađen mrtav dva dana nakon što je nestao

Irska glazbenica kaže da je Shane O‘Connor, posljednji put viđen u petak ujutro, bio svjetlo njezinog života

Sinéad O'Connor

 Mairo Cinquetti/AFP

Sin poznate irske glazbenice Sinéad O'Connor preminuo je u dobi od 17 godina, dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak.

Glazbenica je tu vijest podijelila na društvenim mrežama, napisavši da je "odlučio prekinuti svoju ovozemaljsku borbu" te apelirala da "nitko ne slijedi njegov primjer".

"Moj prekrasni sin, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, samo svjetlo mog života, odlučio je danas prekinuti svoju ovozemaljsku borbu i sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer. Moja beba. Jako te volim. Molim vas, budite mirni", napisala je Sinéad O'Connor na Twitteru u ranim jutarnjim satima, kako prenosi The Guardian.

Policija je u subotu potvrdila vijest o smrti tinejdžera.

Shane O'Connor vodio se kao nestali od četvrtka, a policija je ranije pozvala da joj se dojavi ako netko zna gdje se nalazi.

Nestao je u Newbridgeu, a posljednji put je viđen u petak ujutro na području Tallaghta u Dublinu, priopćila je irska policija. U policijskom pozivu, koji je ponovno objavljen u petak, iz policije su naveli da su zabrinuti za njegovu dobrobit i sigurnost.

Tada je pjevačica na društvenim mrežama objavila poruke, tražeći od svoga sina da joj se javi.

"Shane, tvoj život je dragocjen. Bog nije uzalud isklesao taj prekrasan osmijeh na tvoje lijepo lice", napisala je na Twitteru.

"Moj svijet bi se srušio bez tebe. Ti si moje srce. Molim te, nemoj učini da prestane kucati. Molim te, nemoj si nauditi. Idi u policiju pa da te odvedemo u bolnicu".

Poruke sućuti na društvenim mrežama

"Ovo je poruka za mog sina, Shanea. Shane, više nije smiješno sve ovo s tvojim nestankom. Strašno me plašiš. Možeš li, molim te, učiniti pravu stvar i pojaviti se u policijskoj postaji. Ako je netko sa Shaneom, nazovite policiju radi njegove sigurnosti".

Policija je, pak, potvrdila da je potraga za 17-godišnjakom završena.

"Nakon izvlačenja tijela na području Braya u Wicklowu u petak 7. siječnja 2022. godine, povučen je poziv za nestalu osobu u vezi sa 17-godišnjim Shaneom O'Connorom", rekao je glasnogovornik policije za Irish Mirror.

Glazbenica sada na društvenim mrežama prima poruke sućuti, a jedna od njih stigla je od Cáit O'Riordan, bivše članice grupe Pogues.

"Tako mi je žao Sinéad", stoji u njezinom tweetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:52