KRUG NASILJA

Sin legende Motowna zatražio razvod od supruge nakon što ju je napao i prijetio pištoljem

Wendy je zatražila sudsku zaštitu nakon što je Marvin, kako tvrdi, fizički nasrnuo na nju i rođakinju tijekom žestoke rasprave

Marvin Gaye III. i Loni Love

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Marvin Gaye III podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge Wendy Gaye, samo dva mjeseca nakon što je ona ishodila zabranu prilaska protiv njega.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, Marvin je kao datum rastave naveo 12. siječnja, dakle dan kada je uhićen jer je navodno uperio pištolj u svoju suprugu.

Sin pokojne zvijezde Motowna istaknuo je kao razlog za razlaz "nepomirljive razlike" te je zatražio od suda da njegovoj supruzi uskrati primanje supružničke financijske potpore.

Wendy je zatražila sudsku zaštitu nakon što je Marvin, kako tvrdi, fizički napao nju i svoju rođakinju tijekom žestoke rasprave u siječnju, kako je to naveo TMZ. Navela je kako ju je njezin suprug zgrabio za vrat i podigao s tla, zaustavivši se tek kad je rođakinja ušla. Međutim, to je navodno navelo Marvina da fizički napadne obje žene prije no što im je zaprijetio pištoljem.

Kada su policajci stigli u njegovu kuću u Calabasasu, Marvin je pobjegao s mjesta događaja ostavivši dva komada vatrenog oružja u kući. Međutim, 57-godišnjak se predao sljedećeg dana i prijavljen je zbog nasilja u obitelji i teškog napada sa smrtonosnim oružjem. Kasnije je pušten uz jamčevinu od 50 tisuća dolara, piše Page Six.

Marvin je usvojeni sin pokojnog Marvina Gayea i njegove pokojne supruge Anne Gordy Gaye. Annina nećakinja, Denise Gordy rodila je Marvina III. kada je imala samo 16 godina, ali ga se odrekla u korist svojih rođaka koji nisu mogli dobiti djecu.

Međutim, Marvina Gayea 1984. ubio je njegov otac dok je pokušavao prekinuti obiteljsku svađu između svojih roditelja - dan prije njegova 45. rođendana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:23