SVAKA ČAST

Sienna Miller progovorila o divnoj gesti pokojnog glumca: ‘Bio je iznimno velik čovjek!‘

Ostala sam zapanjena ljubaznošću i poštovanjem koje mi je iskazao. Mnogi kolege trebali bi se ugledati u njega, rekla je glumica
Sienna Miller
 Kevin Sullivan/Zuma Press/Profimedia

Sienna Miller i Chadwick Boseman 2019. snimili su film "21 Bridges" (21 most), a engleska glumica sad je otkrila kako je američki kolega donirao dio vlastite zarade za pokrivanje njezina honorara nakon što su šefovi odbili Siennin zahtjev za većom plaćom.

Osim što je bio jedan od producenata spomenutog trilera, u kojemu je i glumio, Chadwick je prvo vodio žestoku kampanju kako bi upravo Miller bila njegova partnerica na velikom platnu, a onda se pobrinuo i za njezine financije.

Sienna (38), koja ima osmogodišnju kćer Marlowe s bivšim partnerom Tomom Sturridgeom, nije bila sigurna želi li uopće snimati film, ali Boseman, koji je u kolovozu preminuo od raka debelog crijeva u 44. godini, nije odustajao.

image
Sienna Miller i Chadwick Boseman u filmu '21 most'
Matt Kennedy

- Bila sam jako iscrpljena jer sam prije toga dugo radila bez prestanka i iskreno, u tom periodu nisam htjela ništa snimati, zbilja mi je trebao odmor... Osim toga, kći mi je taman kretala u školu, jednostavno nije bio dobar tajming... Chadwick mi je ipak ponudio film, rekao je da je moj veliki fan, a ja sam isto osjećala prema njemu... Nisam ga mogla odbiti.

A kad su šefovi odbili moj zahtjev za traženim honorarom, on je uskočio i sam platio ono što je smatrao da i zaslužujem... A radilo se o visokobudžetnom filmu... Nisam bila sigurna trebam li uopće ispričati ovu priču, ali morala sam, jer ona samo dokazuje tko je Chadwick zapravo bio - iznimno velik čovjek!

Ostala sam zapanjena ljubaznošću i poštovanjem koje mi je iskazao. Mnogi holivudski kolege trebali bi se ugledati u njega - rekla je ganuta Sienna o pokojnoj zvijezdi filma "Crna pantera".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:48