ISCRPLJEN OD BOLESTI

‘Sheldon‘ progovorio o svom korona-iskustvu: ‘Nisam imao pojma da se to može dogoditi!‘

Glumac Jim Parsons (47) u popularnoj emisiji ispričao je sve o simptomima korone, a otkrio je i kako je ubijao dosadu tijekom karantene
 Billy Bennight/admedia/Sipa Press/Profimedia

Svima dobro poznati Sheldon Cooper, odnosno slavni glumac i producent Jim Parsons otkrio je voditelju Jimmyju Fallonu detalje svoje borbe s koronavirusom, kojeg su Parsons i njegov suprug Todd Spiewak (43) preboljeli još sredinom ožujka, no agonija je, ispričao je Parsons, trajala šest tjedana.

- Nismo znali o čemu se radi, mislili smo da je u pitanju prehlada, no sve smo manje u to vjerovali, a onda smo potpuno izgubili osjet mirisa i okusa - kazao je 47-godišnji Parsons tijekom Fallonovog "The Tonight Showa".

Usput je napomenuo kako je tijekom izolacije odlučio i izbijeliti kosu, no rezultat je bio daleko od zadovoljavajućeg. Kako kaže, nakon šest tjedana u zatvorenom, iscrpljen od bolesti, prepustio se u ruke svog supruga. Šest sati na glavi je imao izbjeljivač, nakon čega mu je tjeme doslovno izgorjelo.

- Znate što, ljepota je bol - kroz smijeh se prisjetio glumac.

Tijekom showa, vrlo je otvoreno govorio o simptomima korone.

- Usprkos svim opisima, nisam imao pojma da okus i miris mogu potpuno nestati. Ništa ne može pokvariti iskustvo jedenja kao karantena. To je brutalna definicija propalih kalorija - opisao je Fallonu.

Zvijezda serije "The Boys in the Band", koja se emitira na Netflixu, tijekom oporavka zabavljao se tečajevima slikanja i kreativnog pisanja. S Fallonom je također pričao i o seriji "Teorija velikog praska" koja ga je proslavila-

image
Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

- To me podsjeća na situaciju kad netko umre ili ode i u tom se trenu to čini monumentalnim i mislite kako nikad neće proći..., a onda prođe devet mjeseci i pomisliš: "Život ide dalje". Bilo je gorkoslatko kad je završilo, ali dobro - objasnio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:29